Vin cu noi poze: Pentru inceput o placuta de la o locomotiva(acum ED): DSCN9316 by electrica023, on Flickr Un EA si un LDH: DSCN9451 by electrica023, on Flickr ED038 pe timp de noapte: DSCN9428 by electrica023, on Flickr DSCN9432 by electrica023, on Flickr Si la final am ramas socat; EA2-302 in depoul Pascani: DSCN9442 by electrica023, on Flickr P.S.:Il rog pe bogdan(electrica170) sa nu mai dea comentarii prostesti
Daniel si eu am fost uimit ca Generalul e la noi , si va sta timp de 2 saptamani . Se vede ca acum e tratata ca orice alt EA . Unii pasionati se scarbesc cand o vad . Sa nu uitam ca e singura locomotiva clasa 42 . . .
Cateva poze din aceasta seara. Nu am putut face mai multe din cauza unui IDM batut in cap care mi-a zis mie si lui electrica170 ca nu avem voie sa facem poze in gara cum nu avem voie nici la unitatile militare. Wtf? Ce treaba are una cu alta? Oricum va las sa vedeti pozele: DSCN9466 by electrica023, on Flickr DSCN9465 by electrica023, on Flickr DSCN9462 by electrica023, on Flickr DSCN9457 by electrica023, on Flickr
Cateva poze din aceasta seara. Nu am putut face mai multe din cauza unui IDM batut in cap care mi-a zis mie si lui electrica170 ca nu avem voie sa facem poze in gara cum nu avem voie nici la unitatile militare. Wtf? Ce treaba are una cu alta? Oricum va las sa vedeti pozele: DSCN9466 by electrica023, on Flickr DSCN9465 by electrica023, on Flickr DSCN9462 by electrica023, on Flickr DSCN9457 by electrica023, on Flickr
nu sunt ale tale,dar ai copyright pe ele Apropo:o sa intru mai rar pe forum deoarece am probleme cu browserul si nu ma lasa sa ma loghez,iar Google Chrome nu mai suporta plug-in-urile!Scuze de OFF-Topic!
Am o rugaminte la tine: incarca-le direct pe forum la dimensiunea maxima de 800x600 pixeli (le reduci in Irfanview ca e moca de pe net). Faptul ca le pui pe diverse hosturi de poze de pe net face ca ele sa dispara in momentul in care vei muta pozele dintr-un album intr-altul si rezultatul sunt niste spatii goale de mai mare "frumusetea" - asadar lipsa poza in subiect...
De asemenea poti opta si pentru dimensiunea de 1024x768 pixeli care de asemenea este suficient de buna, insa recomand 800x600 pentru a preveni furturile si stergerea/modificarea tag-urilor pozei. Doar traim intr-o tara de "hoti" de poze.