CFR Călători la INNOTRANS 2012

CFR Călători la INNOTRANS 2012

Mesajde zofei.2006 pe 21 Sep 2012, 14:29

CFR Călători la INNOTRANS 2012

Innotrans 2012.jpg
Logo CFR Calatori.jpg


CFR Călători a participat în perioada 18-21 septembrie 2012, la INNOTRANS 2012 - cel mai important târg expoziţional internaţional privind tehnologia de transport feroviar, care s-a desfăşurat la Berlin – Germania. În cadrul acestui eveniment, au fost prezenţi reprezentanţi ai ministerelor de transport, reprezentanţi la nivel înalt ai organizaţiilor şi asociaţiilor profesionale de transport, directori generali ai transportatorilor feroviari, precum şi reprezentanţi la nivel înalt ai industriei feroviare internaţionale.

InnoTrans este unul dintre cele mai aşteptate târguri de profil feroviar din Europa şi din lume, ce se organizează o dată la doi ani şi care reuneşte peste 2500 de reprezentanţi din sectorul feroviar, atât de stat cât şi privat, din peste 49 de ţări. Expoziţia InnoTrans reuneşte sectoare precum: tehnologie feroviară, infrastructură feroviară, servicii de transport feroviar de călători şi marfă, proiectare şi cercetare feroviară, transport public sau construcţii de tunele.

Cu această ocazie, delegaţia CFR Călători, formată din factori de decizie şi specialişti de material rulant, a participat atât la prezentările şi dezbaterile ce au avut loc la standurile firmelor de profil, cât şi la conferinţele InnoTrans organizate pe teme de actualitate ale sectorului feroviar: interoperabilitate, ticketing, confort şi calitate a serviciilor feroviare de călători, reducerea zgomotului şi a emisiilor de noxe şi nu în ultimul rând modalităţi de finanţare şi eficientizare a activităţtii de transport feroviar.

Directorul General al CFR Călători, Ştefan Roşeanu a participat la Ceremonia oficială de deschidere a InnoTrans, alături de reprezentanţi la nivel înalt din cadrul industriei feroviare, din domeniul cercetării ştiinţifice şi factori de decizie politică. Printre aceştia s-au numărat: Siim Kallas, Vice-Preşedinte al Comisiei Europene, Peter Ramsauer, Ministrul Federal German de Transport, numeroşi miniştri de transport şi directori generali ai întreprinderilor de transport feroviar şi din cadrul industriei feroviare de la nivel mondial.

De asemenea, Ştefan Roşeanu a fost prezent şi la Summit-ul Liderilor Feroviari organizat de întreprinderea feroviară din Germania - Deutsche Bahn AG. Acest eveniment feroviar reprezintă un forum internaţional pentru examinarea tendinţelor dinamice din cadrul transportului feroviar la nivel mondial. Summit-ul a constituit un amplu schimb de opinii cu privire la impactul influenţelor globale din sectorul feroviar.

Pe lângă activităţile profesionale derulate în perioada târgului, delegaţia României a organizat un eveniment festiv dedicat ţării noastre, la care au fost invitaţi reprezentanţii industriei feroviare regionale şi internaţionale.


=========

Despre Societatea de Transport Feroviar de Călători “CFR Călători” S.A.

CFR Călători este operatorul naţional feroviar de pasageri care efectuează transportul public de călători pe calea ferată. Prin natura sa reprezintă un sector strategic de interes naţional contribuind la libera circulaţie a persoanelor în interiorul şi în afara ţării, cu atu-uri de necontestat: gradul cel mai înalt de siguranţă şi gradul cel mai scăzut de poluare.
Politica pe care managementul companiei o promovează şi o susţine este asigurarea unor servicii de transport feroviar de pasageri de calitate, cu un angajament față de societate în sensul accesibilității pentru toate categoriile de cetăţeni.

Sursa: http://www.cfrcalatori.ro/6694
English/French on PM!

Imagine Imagine
Equinoxe

Trance does not lead to drugs. It is the drug.
It's a way of sharing your deepest emotions with others.
Avatar utilizator
zofei.2006


Mesaje: 2581
Membru din: 15 Iul 2010, 21:33
Localitate: Mogosoaia, Linia CF 700, km 11+400
Avertismente: 16

Re: CFR Călători la INNOTRANS 2012

Mesajde kdlehel pe 21 Sep 2012, 15:20

da innotrans unde as vrea sa ajung odata. Tinand cu vestean am observat ca au fost expune multe vagoane de calatori locomotive la the bulldog din GE, dela bombardier din noile serii traxx care are panuri pulicitare seriile vectron e la siemens utlijae de infrastructura de la plasser si locomotive stranii din pastea vossloh cu 2 cab uri diferite. Acuma si o parte si america a fost la expozitie unde deja sunt cateva vectron uri in culorile amtrak ului.
Avatar utilizator
kdlehel


Mesaje: 614
Membru din: 01 Noi 2009, 19:09
Localitate: Sandominic

Re: CFR Călători la INNOTRANS 2012

Mesajde Daniel pe 21 Sep 2012, 15:37

Nu fi suparat. Uite ca am gasit multe imagini de acolo, direct de pe situl oficial al manifestarii! :dance:

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Sursa imaginilor si mai multe imagini de aici: http://www.innotrans.de/en/Press/Photos2012/index.jsp

:dance:
Avatar utilizator
Daniel


Mesaje: 9647
Membru din: 28 Oct 2009, 21:05
Localitate: Bucuresti
Avertismente: 1

Retrospectiva INNOTRANS 2012

Mesajde zofei.2006 pe 25 Dec 2012, 18:25

Retrospectiva INNOTRANS 2012

INNOTRANS este denumirea celui mai mare târg internațional cu specific feroviar, din lume. Are loc odată la doi ani (în anii pari) și se desfășoară în orașul Berlin în incinta centrului expozițional Messe Berlin Ltd.

Gara centrală Berlin.JPG
Gara centrala Berlin - vagon CFR Calatori 14.JPG


Prima amplasare la Berlin a acestui eveniment, a avut loc în anul 1996. În decursul anilor, atât numărul expozanților, cât și cel al vizitatorilor au crescut continuu. La edițiile prezente au fost înregistrați peste 2.400 de expozanți, iar numărul vizitatorilor (ediția 2012) a depășit cu mult cifra de 110.000.

Gama domeniilor și produselor din aria transportului feroviar, prezentate prin standurile INNOTRANS este deosebit de largă: material rulant motor și remorcat, trenuri de mare viteză, tehnică de mare viteză, subansamble, subsisteme feroviare, firme de întreținere și reparare material rulant și infrastructură, utilaje și echipamente de cale, elemente de infrastructură, edituri și publicații tehnice cu specific feroviar, firme și companii de proiectare/concepție/construcție/întreținere de subsisteme feroviare, elemente de tehnologie feroviară individuale sau integrate etc.

În ediția din 2012 au fost înregistrați peste 2.450 de participanți (expozanți) din 47 de țări.

Amploarea și importanța acestui eveniment demonstrează într-un mod eligibil, cât ce importantă este industria feroviară și mai ales progresul tehnologic pentru lumea civilizată. Pozele prezentate în album, sunt realizate în cadrul ultimei ediții (2012) care a avut lor în perioada 18 – 21 septembrie.

Fotografiile sunt realizate de dl. Eugen ILIE de la SNTFC CFR Călători.


Expoziție INNOTRANS 2012 1.JPG


Expoziție INNOTRANS 2012 2.JPG


Expoziție INNOTRANS 2012 3.JPG


Expoziție INNOTRANS 2012 4.JPG


Expoziție INNOTRANS 2012 6.JPG


Expoziţie INNOTRANS 2012 7.JPG


Expoziţie INNOTRANS 2012 8.JPG


Expoziţie INNOTRANS 2012 9.JPG


Expoziţie INNOTRANS 2012 11.JPG


Expoziție INNOTRANS 2012 19.JPG


Expoziție INNOTRANS 2012 20.JPG


Expoziție INNOTRANS 2012 21.JPG


Expoziție INNOTRANS 2012 23.JPG


Expoziție INNOTRANS 2012 26.JPG


Expoziție INNOTRANS 2012 27.JPG


Expoziție INNOTRANS 2012 28.JPG


Expoziție INNOTRANS 2012 29.JPG


Expoziție INNOTRANS 2012 30.JPG


Expoziție INNOTRANS 2012 31.JPG


Expoziție INNOTRANS 2012 32.JPG


Expoziție INNOTRANS 2012 33.JPG


Expoziție INNOTRANS 2012 36.JPGCu această ocazie, delegaţia CFR Călători, formată din factori de decizie şi specialişti de material rulant, a participat atât la prezentările şi dezbaterile ce au avut loc la standurile firmelor de profil, cât şi la conferinţele InnoTrans organizate pe teme de actualitate ale sectorului feroviar: interoperabilitate, ticketing, confort şi calitate a serviciilor feroviare de călători, reducerea zgomotului şi a emisiilor de noxe şi nu în ultimul rând modalităţi de finanţare şi eficientizare a activităţtii de transport feroviar.

Gara centrala Berlin - vagon CFR Calatori 2.JPG


Gara centrala Berlin - vagon CFR Calatori 3.JPG


Gara centrala Berlin - vagon CFR Calatori 4.JPG


Gara centrala Berlin - vagon CFR Calatori 12.JPG


Gara centrala Berlin - vagon CFR Calatori 15.JPG


Vor mai urma si alte poze la fel de interesante in zilele ce urmeaza. Asa ca ramaneti pe faza ca sa nu pierdeti ultimile noutati de la INNOTRANS 2012 :dance: .
English/French on PM!

Imagine Imagine
Equinoxe

Trance does not lead to drugs. It is the drug.
It's a way of sharing your deepest emotions with others.
Avatar utilizator
zofei.2006


Mesaje: 2581
Membru din: 15 Iul 2010, 21:33
Localitate: Mogosoaia, Linia CF 700, km 11+400
Avertismente: 16

Re: CFR Călători la INNOTRANS 2012

Mesajde Daniel pe 25 Dec 2012, 19:33

Cand ma uit la imaginile astea imi aduc aminte de vechile TIB-uri de dinainte de 1989 cand vedeai multe vehicule feroviare. Era o placere sa vizitezi acel targ. Legat de INNOTRANS, este intr-adevar cred ca cea mai mare manifestare de profil din lume. Ce ma bucura este si prezenta unor producatori romani printre gigantii din domeniu. Ce ma ingrijoreaza, insa, este faptul ca in Germania, pana in anul 2020 trenurile clasice (locomotiva plus vagoane) asa cum le stim cu totii, vor disparea lasand locul exclusiv ramelor electrice si Diesel de mare viteza...

Insa, asta este evolutia, si vad ca cei de dincolo nu au uitat de Istoria feroviara, care la noi in tara este aproape marginalizata. Prezenta acelei mici locomotive cu abur, este una insolita, si mi-a facut o mare placere sa vad asa ceva. :)

Multumim domnului Eugen ILIE pentru minunatul cadou de Craciun oferit pasionatilor feroviari din Romania si nu numai, care urmaresc paginile forumului nostru! :clap: :clap: :clap:
Avatar utilizator
Daniel


Mesaje: 9647
Membru din: 28 Oct 2009, 21:05
Localitate: Bucuresti
Avertismente: 1

Re: CFR Călători la INNOTRANS 2012

Mesajde Ramona - Dark Queen pe 26 Dec 2012, 16:12

vreau si eu 10 bcati din modelul leo express :)) am bani gheata da nu stiu daca se accepta :)))))
Stimati cetateni romani, luptati pentru tara voastra, dragi pasionati feroviari luptati pentru pastrarea patrimoniului feroviar, nu permitet ca acesta sa ajunga fier vechi!
Imagine
Avatar utilizator
Ramona - Dark Queen


Mesaje: 144
Membru din: 03 Iun 2012, 14:34
Localitate: Sibiu.Brasov M 200; Braila M 700; Constanta

Retrospectiva INNOTRANS 2012

Mesajde zofei.2006 pe 27 Dec 2012, 19:24

Astazi dupa cum v-am promis urmeaza partea a doua din Retrospectiva INNOTRANS 2012 unul dintre cele mai mari evenimete feroviare din Europa .
Today as I promised second part follows from retrospective InnoTrans 2012 The event one of the largest railway in Europe.


Inimă dublă de încrucișare

Inimă dublă de încrucișare 1.JPG
Inimă dublă de încrucișare 2.JPG
Inimă dublă de încrucișare 3.JPGLDE General Electric - GE (prototip)

LDE General Electric - GE (prototip) 1.JPG
LDE General Electric - GE (prototip) 2.JPG
LDE General Electric - GE (prototip) 4.JPGLDE TRAXX seria 245 Bombardier

LDE TRAXX seria 245 Bombardier 1.JPG
LDE TRAXX seria 245 Bombardier 2.JPG
LE  ES 64 F4 Siemens 4.JPG
LE  ES 64 F4 Siemens 3.JPG
LDH de manevră

LDH de manevră 2.JPG
LDE Vectron DE

LDE Vectron DE 3.JPG
LDE Vectron DE 1.JPG
LDE Vectron DE 2.JPG
LDE Vossloh

LDE Vossloh.JPG
LDH de manevra pe 3 osii Vossloh 1.JPG
LDH de manevra pe 3 osii Vossloh 2.JPG
LDH de manevra pe 3 osii Vossloh 3.JPG
LDH de manevra pe 3 osii Vossloh 5.JPG
LDH de manevră pe 4 osii Vossloh.JPG
LDH de manevră pe două osii.JPG
LDH de manevră.JPG
LDS de manevră pe 3 osii Vossloh 6.JPG
LE ES 64 F4 Siemens

LE  ES 64 F4 Siemens 1.JPG
LE  ES 64 F4 Siemens 2.JPG
LE  ES 64 F4 Siemens 3.JPG
LE ES 64 P4 - Siemens 8.JPG
LE ES 64 P4 - Siemens 9.JPG

LE ES 64 P4 - Siemens 10.JPG
(85.52 KiB) Încă nu a fost descărcat
LE Bombardier BR187 (prototip)

LE Bombardier BR187 (prototip) 2.JPG
LE Bombardier (prototip).JPG
LE Bombardier BR187 (prototip) 3.JPG
LE Bombardier BR187 (prototip) 5.JPG
LE Bombardier BR187 (prototip) 6.JPG
LE Bombardier BR187 (prototip).JPG
LE firma PESA (prototip - Polonia)

LE firma PESA (prototip - Polonia).JPG
LE firma PESA (prototip - Polonia) 2.JPG
LE firma PESA (prototip - Polonia) 3.JPG
LE pentru trenuri push-pull

LE pentru trenuri push-pull.JPG
LE produs e ZNLE (prototip)

LE produs e ZNLE (prototip).JPG
LE produs de ZNLE - bara de tracțiune (prototip).JPG
LE Skoda (prototip)

LE Skoda (prototip).JPG
LE Skoda (prototip) 1.JPG
LE Skoda (prototip) 2.JPG
LE Skoda (prototip) 4.JPG


Vor mai urma si alte poze la fel de interesante in zilele ce urmeaza. Asa ca ramaneti pe faza ca sa nu pierdeti ultimile noutati de la INNOTRANS 2012. :dance:
English/French on PM!

Imagine Imagine
Equinoxe

Trance does not lead to drugs. It is the drug.
It's a way of sharing your deepest emotions with others.
Avatar utilizator
zofei.2006


Mesaje: 2581
Membru din: 15 Iul 2010, 21:33
Localitate: Mogosoaia, Linia CF 700, km 11+400
Avertismente: 16

Re: CFR Călători la INNOTRANS 2012

Mesajde Oana Valentina pe 31 Dec 2012, 18:22

Super tari toate exponatele. ;)
As vrea sa fiu si eu pe acolo. :D
Avatar utilizator
Oana Valentina


Mesaje: 244
Membru din: 01 Iun 2011, 21:02
Localitate: Bucuresti/Craiova
Avertismente: 1

Re: CFR Călători la INNOTRANS 2012

Mesajde electrica023 pe 31 Dec 2012, 18:29

Vrei sa te expui la Innotrans 2013?
Avatar utilizator
electrica023


Mesaje: 327
Membru din: 09 Mar 2012, 09:10
Localitate: Pascani,Iasi.
Avertismente: 2

Re: CFR Călători la INNOTRANS 2012

Mesajde electrica170 pe 31 Dec 2012, 18:34

:lol: :lol: :lol: Buna asta! Oana , sa ne trimiti si noua poza :pray: :dance: ;)
Avatar utilizator
electrica170


Mesaje: 308
Membru din: 15 Apr 2012, 07:23
Localitate: Pascani
Avertismente: 3

Retrospectiva INNOTRANS 2012

Mesajde zofei.2006 pe 31 Dec 2012, 19:16

Multumesc userului Oana Valentina care ma ajutat sa nu fac dublu ca marii trainspoterii ai acestui forum nu au avut bunu simt de a ma ajuta, niste nesimtiti , am sa continui cu partea a patra din Retrospectiva INNOTRANS 2012 unul dintre cele mai mari evenimete feroviare din Europa .

Today as I promised part five from retrospective InnoTrans 2012 The event is one of the largest railway in Europe.

Locomotivă de manevră cu baterii (prototip)

Locomotivă de manevră cu baterii (prototip).JPGLocotractor cu telecomanda - Vossloh

Locotractor cu telecomanda - Vossloh.JPG
Locotractor pentru manevră tehnologică 1.JPG
Locotractor pentru manevră tehnologică 3.JPGMachete


]
Macheta LDE Vossloh 1.JPG
Macheta LDE Vossloh 2.JPG
Macheta LDE Vossloh 3.JPG
Macheta LDE Vossloh 5.JPG
Macheta prototot Bombardier VHST 2.JPG
Machete stand CSR - China.JPGMotor diesel feroviar produs de MAN (prototip)

Motor diesel feroviar produs de MAN (prototip) 1.JPG
Motor diesel feroviar produs de MAN (prototip) 2.JPGPrototip boghiu nemotor de mare viteză - Bombardier

Prototip boghiu nemotor de mare viteză - Bombardier 1.JPG
Prototip boghiu nemotor de mare viteză - Bombardier 2.JPGTren de mare viteză ICE 4 (prototip)

Tren de mare viteză ICE 4 (prototip) 2.JPGRamă electrică (prototip)

Ramă electrică (prototip) 1.JPG
Ramă electrică (prototip) 3.JPG
Ramă electrică (prototip) 4.JPG
Ramă electrică (prototip) 5.JPG
Ramă electrică (prototip) 6.JPG
Ramă electrică (prototip).JPG
Ramă electrică (prototip)2.JPG


Rama electrica Alstom

Rama electrică Alstom 1.JPG
Rama electrică Alstom 2.JPG
Rama electrică Alstom 3.JPG
Rama electrică Alstom 5.JPG


Ramă electrică Bombardier (prototip).JPG
Ramă electrică Bombardier (prototip) 1.JPG
Ramă electrică Bombardier (prototip) 2.JPG
Ramă electrică Bombardier (prototip) 3.JPG
Ramă electrică Bombardier (prototip) 4.JPGRama electrică Newag (prototip)

Rama electrică Newag (prototip).JPG
Ramă electrică Newag 1.JPG
Ramă electrică Newag 2.JPG
Ramă electrică Newag 3.JPGRama electrică PESA (Polonia)

Rama electrică PESA (Polonia).JPGRama Electrică Stadler

Rama Electrică Stadler 1.JPG
Rama Electrică Stadler 2.JPG
Ramă electrică Stadler 5.JPG
Rama electrică Stadler 7.JPG
Ramă electrică Stadler 11.JPGRame electrice

Rama electrică suburbană.JPG


Rama electrică suburbnă 1.JPG
Ramă electrică.JPG
Ramă interurbană (prototip).JPGSistem de intervenție cu vinciuri hidraulice

Sistem de intervenție cu vinciuri hidraulice 1.JPG
Sistem de intervenție cu vinciuri hidraulice 2.JPG
Sistem de intervenție cu vinciuri hidraulice 3.JPG
Sistem de vinciuri electrice.JPGTren de mare viteză ICE 4 (prototip)

Tren de mare viteză ICE 4 (prototip) 2.JPGTren de mare viteza Talgo

Tren de mare viteza Talgo.JPG
Tren de mare viteză Talgo (prototip) 2.JPG
Tren de mare viteză Talgo (prototip) 1.JPGUtilaj de reabilitate a șinelor de cale ferată

Utilaj de reabilitate a șinelor de cale ferată.JPGVariantă de boghiu intermediar tip Jacob

Variantă de boghiu intermediar tip Jacob.JPG
Variantă de boghiu purtător Jacob.JPGVarianta de LE TRAXX - Bombardier

Varianta de LE TRAXX - Bombardier 2.JPGVarianta LE tip RE 4.4 - după care provine 060DA

Varianta LE tip RE 4.4 - după care provine 060DA.JPG
English/French on PM!

Imagine Imagine
Equinoxe

Trance does not lead to drugs. It is the drug.
It's a way of sharing your deepest emotions with others.
Avatar utilizator
zofei.2006


Mesaje: 2581
Membru din: 15 Iul 2010, 21:33
Localitate: Mogosoaia, Linia CF 700, km 11+400
Avertismente: 16

Re: CFR Călători la INNOTRANS 2012

Mesajde zofei.2006 pe 31 Dec 2012, 19:18

electrica023 si electrica170 ramaneti la subiect, va rog .
English/French on PM!

Imagine Imagine
Equinoxe

Trance does not lead to drugs. It is the drug.
It's a way of sharing your deepest emotions with others.
Avatar utilizator
zofei.2006


Mesaje: 2581
Membru din: 15 Iul 2010, 21:33
Localitate: Mogosoaia, Linia CF 700, km 11+400
Avertismente: 16

Re: CFR Călători la INNOTRANS 2012

Mesajde Oana Valentina pe 31 Dec 2012, 19:58

Si daca m-as expune care ar fi problema? :lol:
Ma mai gandesc daca va arat pozele sau nu...nu stiu daca meritati. :D
Avatar utilizator
Oana Valentina


Mesaje: 244
Membru din: 01 Iun 2011, 21:02
Localitate: Bucuresti/Craiova
Avertismente: 1

Re: CFR Călători la INNOTRANS 2012

Mesajde zofei.2006 pe 31 Dec 2012, 19:59

Ca fapt divers urmatoru INNOTRANS va fii in 2014 .
English/French on PM!

Imagine Imagine
Equinoxe

Trance does not lead to drugs. It is the drug.
It's a way of sharing your deepest emotions with others.
Avatar utilizator
zofei.2006


Mesaje: 2581
Membru din: 15 Iul 2010, 21:33
Localitate: Mogosoaia, Linia CF 700, km 11+400
Avertismente: 16

Re: CFR Călători la INNOTRANS 2012

Mesajde electrica023 pe 31 Dec 2012, 21:21

Nu stiu electrica170 dar electrica023 nu s-a gandit la prostii. Si de ce va fi in 2014 urmatoarea expozitie? Se iau nemtii dupa ca nu am avut Zilele Feroviare in 2012?
Avatar utilizator
electrica023


Mesaje: 327
Membru din: 09 Mar 2012, 09:10
Localitate: Pascani,Iasi.
Avertismente: 2

Re: CFR Călători la INNOTRANS 2012

Mesajde sulzerul 0733 pe 31 Dec 2012, 21:55

Nu, electrica023, asa e organizat acest eveniment. E de la inceputurile sale prevazut sa se desfasoare odata la 2 ani, nu e ca expozitia de material rulant de la noi. Si va rog sa incetati cu orice aluzii sau comentarii nepotrivite acestui topic, altfel se lasa cu urmari nu tocmai placute pentru voi. Ati vazut cazul Andu2100HP care a fost bann-at o saptamana pentru spam, desi Andu e membru railnet inca de la inceputurile forumului si se credea invincibil. Acesta nu este forum de bascalie, daca vreti sa faceti misto de unii sau altii, aveti sub-forumul Loc de dat cu capul. Acolo totul este permis, dar pe subiectele publice nu sunt permise asemenea comportamente. In scurt timp amandoi userii la care fac referire, respectiv electrica023 si electrica170 vor primi avertisment de la unul dintre moderatorii forumului. O seara placuta va urez si ''La multi ani'' cu ocazia trecerii in noul an!
Ultima oară modificat de zofei.2006 pe 31 Dec 2012, 22:00, modificat 1 dată în total.
Motiv: Greseala de ortografie
Recunosc public ca ma droghez. Trenul este drogul meu, pt el traiesc, prin el traiesc :D
www.facebook.com/sulzerul0733
Avatar utilizator
sulzerul 0733


Mesaje: 586
Membru din: 02 Feb 2010, 12:42
Localitate: P.O. Frunzanesti, linia 801
Avertismente: 3

Re: CFR Călători la INNOTRANS 2012

Mesajde electrica170 pe 31 Dec 2012, 23:19

Imi pare rau ... de acum doar pe LDC facem spam ... in orice caz foarte faina expozitia :clap:
Avatar utilizator
electrica170


Mesaje: 308
Membru din: 15 Apr 2012, 07:23
Localitate: Pascani
Avertismente: 3

Re: CFR Călători la INNOTRANS 2012

Mesajde zofei.2006 pe 01 Ian 2013, 11:41

Cateva date despre INNOTRANS 2012 :

Products on Display

Railway Technology

Rail vehicles for passenger and freight transport / subassemblies and components (traction, energy & electrical engineering, etc.) / vehicle maintenance


Interiors

Interior fittings, Travel Catering & Services


Railway Infrastructure

Infrastructure / route technology


Public Transport

Local and regional buses / fixed facilities / passenger information systems / fare management / information technologies / traffic management / communications / data processing / freight traffic logistics

Consulting, financing, passenger and freight transport firms, associations, science and research


Tunnel Construction

Construction machinery, components and accessories / communications and safety engineering / ventilation systems / energy supply systems and illumination / interior finishing / maintenance / construction products and materials / services / consultingStatistics (for 2012 event)

Overall area sqm

Overall area (sqm) 161.420
Net area halls(sqm)/outdoor-tracks(sqm-rm) 86.926/7.859


Exhibitors Quantity

Total No. of Exhibitors 2.515
No. of Foreign Exhibitors 1.426
No. of Countries Represented 49


Visitors Quantity

Total No. of Visitors 126.110
No. of Trade Visitors 121.066


Costs €/sqm

Indoor Space/Row Stand (€/sqm) 230.-
Tracks (€/rm)/outdoor exhibits (€/sqm) 170.-
English/French on PM!

Imagine Imagine
Equinoxe

Trance does not lead to drugs. It is the drug.
It's a way of sharing your deepest emotions with others.
Avatar utilizator
zofei.2006


Mesaje: 2581
Membru din: 15 Iul 2010, 21:33
Localitate: Mogosoaia, Linia CF 700, km 11+400
Avertismente: 16

Re: CFR Călători la INNOTRANS 2012

Mesajde Daniel pe 05 Ian 2013, 00:11

O expozitie mai mult decat impresionanta. Am observat acea locomotiva cu baterii. Poate gasim ceva date referitoare la ea. Stiu ca pe la noi in anii '80 ar fi fost experimentata o electrica (un EA clasic) dotata cu electro acumulatori ceva. Teoretic ar fi avut autonomie de mers fara retea de contact. In fine. Sunt multe noutati, multe lucruri interesante despre care merita vorbit mai mult.
Avatar utilizator
Daniel


Mesaje: 9647
Membru din: 28 Oct 2009, 21:05
Localitate: Bucuresti
Avertismente: 1

Re: CFR Călători la INNOTRANS 2012

Mesajde Daniel pe 09 Ian 2013, 16:01

Observ ca mai nimeni nu a dezvoltat acest subiect extrem de interesant. S-ar fi putut discuta mult, insa, pasionatii de pe la noi nu prea au curiozitati legate de cele prezentate la acest eveniment. Naspa... :shhh:
Avatar utilizator
Daniel


Mesaje: 9647
Membru din: 28 Oct 2009, 21:05
Localitate: Bucuresti
Avertismente: 1

Re: CFR Călători la INNOTRANS 2012

Mesajde OLECO pe 14 Ian 2013, 23:27

Impesionanta expozitie! Vazusem pe un alt forum, poze cu tramvaiele expuse acolo, dar cu locomotive si vagoane de calatori nu vazusem pana acum.
Imagine
Avatar utilizator
OLECO


Mesaje: 294
Membru din: 14 Ian 2013, 00:59
Localitate: Bucuresti - Titan - Sector 3

Re: CFR Călători la INNOTRANS 2012

Mesajde bitter pe 15 Ian 2013, 08:24

Pai daca voua v-a facut instructajul Iasmin doar la tramvaie:))
Avatar utilizator
bitter


Mesaje: 361
Membru din: 07 Apr 2010, 14:29
Localitate: Brasov

Re: CFR Călători la INNOTRANS 2012

Mesajde OLECO pe 16 Ian 2013, 00:57

Mie nu-mi face nimeni instructaj :naughty: si ca fapt divers, pozele le vazuem pe un forum "din afara", nu din Romania.
Imagine
Avatar utilizator
OLECO


Mesaje: 294
Membru din: 14 Ian 2013, 00:59
Localitate: Bucuresti - Titan - Sector 3

Re: CFR Călători la INNOTRANS 2012

Mesajde Daniel pe 18 Ian 2013, 16:37

Targul este intr-adevar un eveniment la care orice pasionat cred ca isi doreste sa ajunga, si astfel de discutii nu-si au rostul. Hai sa privim lucrurile expuse acolo, pe care nu avem ocazia de a le vedea zi de zi. Eu ma asteptam la niste discutii legate de ceea ce s-a prezentat in cadrul acestei manifestari... :(
Avatar utilizator
Daniel


Mesaje: 9647
Membru din: 28 Oct 2009, 21:05
Localitate: Bucuresti
Avertismente: 1

Re: CFR Călători la INNOTRANS 2012

Mesajde Trifu22 pe 19 Ian 2013, 13:22

Daniel scrie:Observ ca mai nimeni nu a dezvoltat acest subiect extrem de interesant. S-ar fi putut discuta mult, insa, pasionatii de pe la noi nu prea au curiozitati legate de cele prezentate la acest eveniment. Naspa... :shhh:


Asta pentru ca CFR nu a adus nici o inovatie. D-aia ii zice INNOtrans
⇓⇓⇓ Accesează Radioreceptorul CFR ⇓⇓⇓
⚡⚡⚡http://t22sys.noip.me/radio/cfr/ ⚡⚡⚡
♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣
►►►Trifu22 Systems◄◄◄
Avatar utilizator
Trifu22


Mesaje: 2731
Membru din: 27 Oct 2009, 23:39
Localitate: Buftea, M300 km 14+600
Avertismente: 14


Înapoi la DISCUTII GENERALE DESPRE TRENURI / GENERAL DISCUSSIONS ABOUT TRAINS

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori

Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Style by Webdesign www, książki księgarnia internetowa podręczniki