NOUTATI PE FORUM!

Aici va puteti afisa opiniile si propunerile vis-a-vis de structura si continutul rubricilor. Va asteptam cu interes! Echipa Railnet.ro

Re: NOUTATI PE FORUM!

Mesajde Daniel pe 14 Sep 2014, 11:23

Salutari! De astazi avem o noua adresa de contact a forumului, unde puteti trimite sugestiile, reclamatiile, sau orice alta problema legata de functinarea forumului, crearea unui cont, sau propuneri de colaborare, etc. Noua adresa este: contact_railnet.romania@yahoo.com.
Avatar utilizator
Daniel


Mesaje: 9769
Membru din: 28 Oct 2009, 21:05
Localitate: Bucuresti
Avertismente: 1

Re: NOUTATI PE FORUM!

Mesajde vlad pe 15 Sep 2014, 07:35

Hallelujah :angelic-blueglow:
vlad


Mesaje: 107
Membru din: 29 Mar 2012, 23:33
Localitate: Bucuresti

Re: NOUTATI PE FORUM!

Mesajde Daniel pe 19 Sep 2014, 23:30

Oki doki!
Avatar utilizator
Daniel


Mesaje: 9769
Membru din: 28 Oct 2009, 21:05
Localitate: Bucuresti
Avertismente: 1

Re: NOUTATI PE FORUM!

Mesajde Daniel pe 28 Feb 2015, 12:14

De astazi utilizatorul Dragos a devenit DPS la cererea acestuia. Am acceptat aceasta schimbare de nick deoarece sub titulatura "DPS" si-a creat deja un renume printre pasionatii de trenuri. Succes Dragos! :dance:
Avatar utilizator
Daniel


Mesaje: 9769
Membru din: 28 Oct 2009, 21:05
Localitate: Bucuresti
Avertismente: 1

Re: NOUTATI PE FORUM!

Mesajde Daniel pe 07 Ian 2016, 18:45

De astazi, avem un nou Maestru: Vatmanu076. Datorita contributiei de exceptie din ultima vreme a acestuia (numai aseara a postat un subiect ce a adus in mai putin de 60 de minute peste 150 de vizualizari!!!) si contributiei sale constante din ultima vreme la subiectele noi si de actualitate de pe forum, acesta face parte de astazi din aceasta categorie, ca Leader al acestui grup. De asemenea, apartenenta la acest grup ii ofera dreptul de a participa activ si a avea drept de vot la orice propunere majora de schimbare pe forum. Felicitari Tudore! :clap: :clap: :clap:

De asemenea, iese din aceasta categorie speciala utilizatorul Dj_Jorj2007 pentru faptul ca s-a retras din lumea pasionatilor de trenuri si in consecinta nu mai avea rost sa-l mai tinem aici. Periodic, Railnet.ro opereaza modificari in listele de membri speciali ai forumului si de aceea exista posibilitatea unor modificari.

Va reamintesc faptul ca orice utilizator cu rezultate deosebite pe acest forum, are poarta deschisa catre aceasta categorie, ce-i onoreaza pe toti cei ce au o contributie constanta la bunul mers al acestui site. ;)
Avatar utilizator
Daniel


Mesaje: 9769
Membru din: 28 Oct 2009, 21:05
Localitate: Bucuresti
Avertismente: 1

Re: NOUTATI PE FORUM!

Mesajde Vatmanu076 pe 07 Ian 2016, 22:44

Daniel scrie:De astazi, avem un nou Maestru: Vatmanu076. Datorita contributiei de exceptie din ultima vreme a acestuia (numai aseara a postat un subiect ce a adus in mai putin de 60 de minute peste 150 de vizualizari!!!) si contributiei sale constante din ultima vreme la subiectele noi si de actualitate de pe forum, acesta face parte de astazi din aceasta categorie, ca Leader al acestui grup. De asemenea, apartenenta la acest grup ii ofera dreptul de a participa activ si a avea drept de vot la orice propunere majora de schimbare pe forum. Felicitari Tudore! :clap: :clap: :clap:

Va multumesc ! Este o onoare sa fiu maestru pe RAILNET.RO
Dacă PRO înseamnă Pentru şi CON Împotrivă, de ce e Constituție şi nu Prostituție ?
Avatar utilizator
Vatmanu076


Mesaje: 2738
Membru din: 19 Mar 2012, 09:39
Localitate: S.T.B. (R.A.T.B.) - E.T.E. - Depoul Colentina, Depoul Titan şi Uzina U.R.A.C.

Re: NOUTATI PE FORUM!

Mesajde Daniel pe 18 Ian 2016, 23:27

La cererea lui AndreiCFRbv, nick-ul acestuia pe forum a devenit Andrei98. :dance:
Avatar utilizator
Daniel


Mesaje: 9769
Membru din: 28 Oct 2009, 21:05
Localitate: Bucuresti
Avertismente: 1

Re: NOUTATI PE FORUM!

Mesajde Daniel pe 22 Dec 2016, 02:29

RESTRUCTURARI FORUM!

Salutari dragi prieteni pasionati, membri si cititori ai Railnet.ro! Va anunt, ca am inceput o serie de modificari importante privind structura forumurilor noastre, impuse atat de adaptarea la noile evolutii din domeniul nostru, cat si de optimizarea acestui forum. Pe viitor vom mai veni cu modificari, si oricine are sugestii in aceasta privinta este asteptat cu interes in cadrul acestui subiect.

Primul forum modificat radical, este MODELISM FEROVIAR / RAILWAY MODELLING.. Din cauza faptului ca in Romania doar modelismul la scara HO este mai dezvoltat, am pastrat aproape intact forumul dedicat acestei scari, cu mentiunea ca s-a desfiintat forumul de vanzari si cumparari, ale carui mesaje au fost mutate intr-un nou forum. Forumurile dedicate scarilor TT, N si Z au fost desfiintate. De asemenea, am infiintat un forum nou, dedicat tuturor celorlalte scari de modelism feroviar unde au fost mutate si postarile voastre legate de acele scari. S-a infiintat si un nou forum dedicat vanzarilor, schimburilor si cumpararii modelelor feroviare preferate, pentru absolut toate scarile:

FORUMURI VECHI MODELISM.jpg

NOUL FORUM DE MODELISM.jpg


Un alt forum cara a suferit modificari importante, este CAI FERATE / RAILWAYS. Am redenumit si mutat pe o pozitie adecvata, vechiul forum SEMNALIZARE FEROVIARA / RAIL SIGNALING ce a devenit de astazi INSTALATII FEROVIARE dedicat subiectelor despre semnalizare feroviara, indincatoare, bariere, instalatii de asigurare a parcursurilor, centralizare, triere, masa de manevra, saboti de deraiere, si in general cam tot ceea ce este instalatie la calea ferata. Sa speram ca vom avea si aici subiecte noi, pe care oricine doreste le poate dezvolta,

FORUM VECHI.jpg


INSTALATII FEROVIARE.jpg


Cu aceasta eu va urez succes in activitate pe acest forum si astept cu interes orice alta propunere. :dance:
Avatar utilizator
Daniel


Mesaje: 9769
Membru din: 28 Oct 2009, 21:05
Localitate: Bucuresti
Avertismente: 1

Re: NOUTATI PE FORUM!

Mesajde Daniel pe 29 Dec 2016, 14:08

Alte cateva modificari importante:
- subforumul de vanzari aparatura foto-video s-a desfiintat si acesta a devenit subiect in cadrul forumului FOTOGRAFIE FEROVIARA.
- am comasat forumurile din categoria RAME ELECTRICE, Clasa 55-56 / Class 55-56 si Clasa 55-56-57 / Class 55-56-57.
- am infiintat un nou forum inc adrul aceleiasi categorii, dedicat automotoarelor electrice tip Hyperion denumit Clasele 14, 81 (Hyperion) / Classes 14, 81 - acestea sunt clasificarile actuale din ce am observat epntru cele doua prototipuri.

Probabil vor mai urma si alte modfiicari ce vor fi anuntate ca si acestea, pentru ca depunem eforturi pentru a updata si optimiza acest forum. :dance:
Avatar utilizator
Daniel


Mesaje: 9769
Membru din: 28 Oct 2009, 21:05
Localitate: Bucuresti
Avertismente: 1

Re: NOUTATI PE FORUM!

Mesajde Daniel pe 30 Ian 2017, 21:05

NE INNOIM! UPGRADE PHPBB!

Deoarece este obligatoriu sa trecem la o noua versiune de Phpbb, in perioada urmatoare (si voi anunta cand anume), forumul va fi inchis temporar in acest scop. Odata cu upgrade-ul pe care-l vom face, este posibil ca actuala interfata Blackout sa nu mai poata fi mentinuta. Daca reusim s-o mentinem, va ramane in principiu la fel, cu anumite modificari pe prima pagina care se impun obligatoriu pentru ca au trecut niste ani si trebuie sa ne innoim, asa dupa cum am zis.

In cazul in care schimbam style-ul (interfata grafica) va propun doua variante posibile. Astept discutii pe aceasta tema, cu rol consultativ. Din punctul meu de vedere as prefera-o pe prima, care este apropiata de stilul actual pentru ca o schimbare brusca la ceva diametral opus este mult prea brutala pentru majoritatea celor obisnuiti cu Railnet.ro si ar produce pe de alta parte si o dezordine din punct de vedere al culorilor si altor elemente grafice devenite "traditionale" pe acest forum. De aceeasi parere este si un prieten de-al meu pe care l-am consultat pentru ca este un veteran al forumurilor si parerea lui conteaza enorm pentru mine, dar si Trifu22 impreuna cu ceilalti membri ai actualei echipe sunt cam de aceeasi parere. Eu va invit la o dezbatere pe tema asta oricum. Aceste schimbari nu se supun la vot.

Cele doua variante (in linii mari fara modificarile pe care le vom aduce);

1. Lucid Lime:

Lucid Lime.jpg
Sursa: phpbb.com


2. Black Silver:

Black-Silver.jpg
Sursa: phpbb.com


De asemenea vom implementa si un mode pentru crearea unui cont pe forum prin intermediul Facebook. Se pare ca problemele care existau in trecut cu aceasta platforma s-au eliminat odata cu cea mai nou versiune de phpbb pe care o vom instala pe acest forum.

O alta noutate dupa upgrade va fi o modificare in echipa de moderare de pe forum. Voi rearanja aceasta echipa, voi pastra mai putini oameni si voi aduce un nou moderator pe forum, un profesionist in calea ferata (si o legenda vie a forumurilor as putea spune) pe care trebuie sa-l respectati, sa-l ascultati si sa nu il luati niciodata peste picior. Aceeasi conditie este obligatorie si pentru ceilalti moderatori ai forumului pentru ca asa cum spuneam este un om deosebit, cum foarte rar intalnesti si ar fi pacat sa-l suparam si sa-l pierdem. De la el aveti numai de invatat, chiar daca nu o sa poata intra foarte des pe forum, dar va fi alaturi de noi si ne va ajuta, ne va corecta si explica in limita timpului sau liber si a dispozitiei, lucruri legate strict de calea ferata, pentru cei interesati. Consider ca e mare lucru ca un profesionist sa dea o mana de ajutor pasionatilor si noi trebuie sa-l respectam pentru ca nu vrea raul nimanui. Indiferent daca va deveni putin mai sarcastic in anumite comentarii va garantez ca nu o face cu rautate ci doreste sa va invete niste lucruri. In plus nu este un om ranchiunos si tocmai de aceea va recomand sa-l respectati si va garantez ca o sa va placa mult de el. Nu va ascund faptul ca mi-a facut cea mai mare bucurie din ultima vreme cand a acceptat propunerea mea. ;)

Stiu si ma bucur ca in ultima vreme am devenit un forum foarte civilizat, ma bucur ca s-au inscris foarte multi pasionati cu bun simt si educati (tin sa va felicit pe toti!) si cred ca nu vor fi probleme, iar pentru el cat si pentru noi ceilalti, moderarea pe forum va fi o placere. Cred ca va fi o relatie prietenoasa si bazata pe respect intre echipa de moderare si membrii forumului. ;)

Nu in ultimul rand voi lucra si la un nou Regulament al forumului, unul simplu, fara prea multe reguli, unde importante vor fi bunul simt si educatia de care trebuie sa dea dovada toata lumea. Oricine are propuneri pentru acesta este asteptat aici. Ascult propunerile, dezbatem si iau in calcul ceea ce este bun. ;)


Acesetea fiind spuse, astept opiniile si parerile celor interesati. :dance:
Avatar utilizator
Daniel


Mesaje: 9769
Membru din: 28 Oct 2009, 21:05
Localitate: Bucuresti
Avertismente: 1

Re: NOUTATI PE FORUM!

Mesajde NF1-800 pe 30 Ian 2017, 22:55

Prima varianta o sustin si eu. Este un altfel de aer spre deosebire de varianta 2.
Avatar utilizator
NF1-800


Mesaje: 84
Membru din: 01 Aug 2010, 20:43

Re: NOUTATI PE FORUM!

Mesajde Andrei98 pe 30 Ian 2017, 23:09

Eu sustin varianta unu, este mai placuta la ochi cand citim. Varianta 2 doar uitandu-ma putin la poza si deja ma dor ochii...
Cont YouTube:Andrei Cezar
Flickr:Andrei.CFRbv
Avatar utilizator
Andrei98


Mesaje: 898
Membru din: 15 Iul 2013, 11:27
Localitate: Bucuresti
Avertismente: 1

Re: NOUTATI PE FORUM!

Mesajde CostelCFR pe 31 Ian 2017, 00:21

Sustin varianta 1, are un design placut.
CostelCFR


Mesaje: 88
Membru din: 08 Noi 2011, 18:42

Re: NOUTATI PE FORUM!

Mesajde Daniel pe 31 Ian 2017, 02:02

Va ofer doua link-uri unde puteti consulta cate un demo pentru ambele variante: Lucid Lime si Black Silver. Ma bucur ca pana acum suntem toti pe aceeasi linie. ;)
Avatar utilizator
Daniel


Mesaje: 9769
Membru din: 28 Oct 2009, 21:05
Localitate: Bucuresti
Avertismente: 1

Re: NOUTATI PE FORUM!

Mesajde nenuandrei pe 31 Ian 2017, 20:49

Votez varianta 1 e mai placuta la ochi si e mai frumoasa
Avatar utilizator
nenuandrei


Mesaje: 141
Membru din: 14 Feb 2012, 19:08
Localitate: Bucursti Nord

Re: NOUTATI PE FORUM!

Mesajde Daniel pe 01 Feb 2017, 21:28

Ei bine, fac un anunt privind acest subforum ADMINISTRATIV (Consiliul de administratie Railnet.ro) / ADMINISTRATION - precum si PROPUNERI, SUGESTII, IDEI NOI / SUGGESTIONS, forumuri ce vor fi disponibile de astazi dupa orele 24:00 exclusiv utilizatorilor inregistrati, deoarece sunt probleme interne ale forumului ce se discuta exclusiv cu cei interesati de functionarea acestui site. Este o decizie personala pentru ca cine intra pe forum, este interesat si de astfel de lucruri iar cine nu-si creeaza cont e limpede ca nu este interesat de ele.

Bun. In acest moment propun un proiect pentru o noua sigla a forumului ce va fi asezata in partea de sus a heather-ului. Practic noua sigla o va inlocui pe cea veche:

Sigla veche.jpg


Iata si noua sigla:

SAMPLE SIGLA NOUA.jpg


La conceperea ei, am luat in calcul o anumita simbolistica. Linia rosie de baza, reprezinta sasiul unui vehicul feroviar, ce are aceasta culoare inspirata din culoarea fremului locomotivelor cu aburi dar si a sangelui, cu care se spune ca a fost scrisa de catre ceferisti de-a lungul Istoriei, Instructia sau Regulamentul 005 (PENTRU CIRCULAŢIA TRENURILOR ŞI MANEVRA VEHICULELOR FEROVIARE).

Mai apoi, este figurat un opritor fix de linie, ce contine si un disc de fine de tren. Acest opritor poate fi vazut si ca partea frontala a unei locomtive cu abur, unde se disting aparatul de ciocnire, plugul si acel disc final ce poate fi vazut ca o roata alergatoare a aburoasei. Cred ca este un motiv destul de bun cu toate aceste simboluri, pentru a deveni viitoarea sigla a acestui forum. Am creat si o versiune cu transparenta ce va fi disponibila odata cu rebranduirea sit-ului pentru cei ce doresc s-o aplice pe fotografii.

Cam atat pentru seara asta din partea mea. Astept pareri in continuare. ;)

P.S. Daca exista obiectii vis-a-vis de modificarile facute in privinta forumurilor mentionate astept comentarii.
Avatar utilizator
Daniel


Mesaje: 9769
Membru din: 28 Oct 2009, 21:05
Localitate: Bucuresti
Avertismente: 1

Re: NOUTATI PE FORUM!

Mesajde Daniel pe 24 Feb 2017, 01:25

Din acest moment, categoria SIMULATOARE DE TRENURI / TRAIN SIMULATORS a fost restructurata masiv impreuna cu subforumurile dedicate concursurilor de print screen. Astfel au ramas doar doua forumuri: MSTS - RAILWORKS - TRAINZ ce include un subforum denumit ARHIVA CONCURS PRINT SCREEN MSTS & TRAINZ, si forumul ALTE SIMULATOARE / OTHER SIMULATORS. Totodata categoria DOWNLOADS a fost si ea desfiintata, rutele pentru simulatoare si contenturile fiind mutate in forumul MSTS - RAILWORKS - TRAINZ.

A trebuit sa facem aceste "mutari" pentru a ne adapta la vremurile de astazi si a avea un forum cat mai aerisit.
Avatar utilizator
Daniel


Mesaje: 9769
Membru din: 28 Oct 2009, 21:05
Localitate: Bucuresti
Avertismente: 1

Re: NOUTATI PE FORUM!

Mesajde Daniel pe 08 Iun 2017, 23:02

Ei bine, pana la upgrade-ul dorit (sa vedem cand l-om face), anunt ca am dezactivat cenzura majoritatii link-urilor catre alte forumuri, care a existat ani de zile pe la noi. Exceptie fac anumite situri care din ce stiu eu nu mai exista.

Am lasat in urma razboaiele de tot felul de ceva ani, am devenit un site zic eu super civilizat si pentru ca am "crescut" cu totii si ne-am mai schimbat ca oameni, am decis ca acum este momentul sa revenim la ideea de baza a acestui forum inca de la infiintare, idee care din pacate a fost deturnata o lunga perioada de timp: libertatea de exprimare.

Libertate de exprimare, cel putin in acceptiunea mea, inseamna sa-ti expui un punct de vedere intr-un mod civilizat si sa nu fii restrictionat atunci cand doresti sa prezinti ceva care iti place indiferent de unde vine acel "ceva". Eu sper ca am luat o decizie corecta si astept si un feed-back daca sunteti interesati. Spor la trenulit tuturor indiferent daca sunteti trainspotteri, modelisti, simulatoristi, etc. Asadar, fie ca esti un fan inrait al altui forum, ca esti admin acolo, moderator sau simplu utilizator, esti binevenit si TU aici.

Va doresc tuturor numai bine si multe bucurii in viata! :dance:
Avatar utilizator
Daniel


Mesaje: 9769
Membru din: 28 Oct 2009, 21:05
Localitate: Bucuresti
Avertismente: 1

Re: NOUTATI PE FORUM!

Mesajde Daniel pe 11 Noi 2017, 14:02

De astazi subforumul CARTEA DE OASPETI si-a incetat existenta dupa mai bine de 8 ani. Inutilitatea acestuia a fost dovedita in timp si de multa vreme fusese inchis. Va multumesc tuturor celor care au apreciat existenta acestui subforum. Cu bine! :)

Inchidere subforum.jpg
Avatar utilizator
Daniel


Mesaje: 9769
Membru din: 28 Oct 2009, 21:05
Localitate: Bucuresti
Avertismente: 1

Anterior

Înapoi la PROPUNERI, SUGESTII, IDEI NOI / SUGGESTIONS

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator

Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Style by Webdesign www, książki księgarnia internetowa podręczniki