Buna ziua dragi pasionati! Nu demult am gasit o caseta video de prin 1996 ( eu eram inca de o schioapa) in care se regasea o parte din calea ferata din Oradea din 1996 filmata de unchiul meu. Imediat ce am vazut m-am hotarat sa cumpart o placa de captura pentru a transfera videourile de pe caseta pe calculator. Am cautat pe internet si am gasit o placa de captura KWORLD VS-2800D. Am intampinat cateva dificultati in realizarea lui, desi e scurt, sper doar sa apreciati niste imagini pe care nu multi le detin! Oricine e bine venit sa posteze in cadrul acestui topic videouri cu C.F.R-ul de alta data. Aici este filmuletul: Vizionare Placuta!
Este foarte interesanta filmarea ta. Practic ne-am intors in timp pentru cateva clipe. Sper sa fac rost si eu cam din aceeasi perioada de niste imagini cu mocanita de la Bistrita. Felicitari!
Daca nu ma insel am vazut in urma cu cativa ani filmul asta. Nu mai este o "noutate" decat pentru cei care s-au apucat de trenuri mai recent. Oricum multam de postare Zofei si sa vedem ce mai gasim interesant.