Eu unul ma bucur foarte mult ca am putut sa-ti fim de ajutor sa-ti indeplinesti visul pana la capat. In viata un gest "mic" poate aduce o bucurie enorma pentru altcineva si cred ca asta este important sa inceapa sa vada si Trifu22 pentru ca el a pus la punct tot acest sistem. Asta inseamna ca eforturile lui nu au fost degeaba si mai inseamna, ca in viata, tu Alex, ca "arhitect" al unui proiect pe care l-ai imaginat, ai mai primit o "caramida" cu care ti-ai transformat visul in realitate. Inca odata te felicit si ma bucur si eu alaturi de tine pentru reusita proiectului tau.

Imi place mult cum toarce motorul. Si fluier si goarna pe ea - ce sa mai - esti un maestru! 
Nu am de ce sa te mint, dar mie unul mi-ai facut o supriza placuta. Candva ma interesa si pe mine modelismul feroviar, asa ca felicitarile sunt de la un cunoscator.
Ai reusit ceva la care nu ma puteam gandi. Apropos: am sa-ti mut subiectul in Modelism la Scara HO si am sa-i dau un nou titlu. Preferi un titlu anume, sau il redenumesc eu? E pacat sa ramana in rubrica de bun venit a forumului. Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator