Jan Viteza scrie:Salut. Mă bucur că vă place. Prima dată când am vrut să filmez am dat de un paznic care nu m-a lăsat, dar mi-am mai încercat norocul și am dat de unul de treabă. Ce probleme au avut cu paznicii?
LDH70-086 (cea verde)
LDH70-246 (cea albastră)

Daniel scrie:Jan Viteza scrie:Salut. Mă bucur că vă place. Prima dată când am vrut să filmez am dat de un paznic care nu m-a lăsat, dar mi-am mai încercat norocul și am dat de unul de treabă. Ce probleme au avut cu paznicii?
LDH70-086 (cea verde)
LDH70-246 (cea albastră)
Nu numai ca imi place dar te felicit pentru curajul de a explora de unul singur linia asta. Anul trecut dupa cum ti-am spus am fost intr-o iesire cu masina la Telega si am vazut linia asta. Cateva aspecte din filmarea ta: observ ca fronturile de incarcare - descarcare din interiorul rafinariei sunt in stare foarte buna. A intrat in conservare? Apoi dupa podul acela, am observatc a a existat o statie c.f. Telega probabil, dupa care stiu ca mai sus pe sosea linia continua dupa punctul in care te-ai oprit. Insa nu m-am prins pe unde mergea. E dpret ca pe parcurs au aparut case si proprietati, etc. Ar fi interesant de explorat daca esti de acord impreuna, sa vedem cine se mai baga, si sa o descoperim in intregime. Ca explorator de linii abandonate, perioada cea mai buna este cea de la inceputul primaverii cand vegetatia "feroviara" inca nu inghite liniile. Felicitarile mele inca odata!![]()
![]()
Înapoi la MAGISTRALA 300: Bucureşti - Braşov - Sighişoara - Teiuş - Războieni - Cluj Napoca - Oradea
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator