AC/DC - Atelierul de electronică

Inventii, inovatii, descoperiri tehnice.

AC/DC - Atelierul de electronică

Mesajde Trifu22 pe 24 Mai 2015, 21:41

Ce ?
Electricitatea-i o energie, este parte din natura care ne înconjoară și este cea mai răspândită energie folosită în ziua de azi.

Când electricitatea a început să fie folosită de către om pentru a-i ușura munca, au luat naștere diverse aparate: în locul lămpii cu gaz a apărut becul; în locul calului, motorul electric; în locul ziarelor a apărut radioul și ulterior, televizorul, și computerul, invenții care au adus lumea în "Secolul vitezei"

Dar cu toate acestea, apare o problemă, anume a deșeurilor electronice lăsate în urmă de lenea omului.

La acest atelier vom învăța să reinventăm reciclând, precum și bazele electronicii, ba chiar vom cocheta și cu muzica electroncă.

Vom construi circuite având în componența lor piese ce pot fi reciclate din diverse electrocasnice scoase din uz care de altfel ar ajunge în gunoi.

Electronii vor sări,

Sunete noi vom auzi!

Cu cine?
Daniel Trifu mă numesc. Pasionat de electronică încă de mic, primul meu cirtuit electric a fost pe la patru ani când am băgat un cui în priză și mi-am pus întrebarea DE CE am tremurat.

Cunostiintele mele în acest domeniu al electronicii nu s-au acumulat din cărți și nici de la școală, mi-am fost propriul profesor, punându-mi întrebarea de bază a curiosului "DE CE" și "CUM" funcționează.

Răspunsul la întrebările acestea l-am primit desfăcând diverse aparate electronice inclusiv pe cele de acasă, sperând ca ele să funcționeze și după reasamblare.

https://www.facebook.com/Trifu22Systems?fref=ts


Cu ce?
Fiecare participant va pleca acasă cu un circuit electronic construit de mâna lui, de la zero.
Când?
Sâmbată@incubator107 , 30 Mai de la 16:00 la 18:00
Unde?
Atelierul se ţine în mansarda noastră din str. Traian 107 (Zona Hala Traian), sector 2, București. Dacă nu ştii deja, află cum să ajungi: http://bucuresti.incubator107.com/contact.html.

Cum?
Înscrierea la atelier se face online. Apasă cu curaj http://bucuresti.incubator107.com/workshops/1258 aici înscrie-te şi vino la atelier! Scrie-ne sincer de ce vrei să vii, zi-ne de unde ai auzit de noi și lasă-ne numărul tău de telefon.
⇓⇓⇓ Accesează Radioreceptorul CFR ⇓⇓⇓
⚡⚡⚡http://t22sys.noip.me/radio/cfr/ ⚡⚡⚡
♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣
►►►Trifu22 Systems◄◄◄
Avatar utilizator
Trifu22


Mesaje: 2746
Membru din: 27 Oct 2009, 23:39
Localitate: Buftea, M300 km 14+600
Avertismente: 14

Înapoi la MINITEHNICUS

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator

Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Style by Webdesign www, książki księgarnia internetowa podręczniki