Regulament Concurs Foto

Regulament Concurs Foto

Mesajde Trifu22 pe 14 Iul 2014, 00:51

Termeni si conditii:

Imaginile publicate sunt protejate prin COPYRIGHT. Odata cu trimiterea lor catre situl nostru, autorii isi exprima acordul de aparitie a pozelor pe acest site. Orice reproducere in orice media este interzisa de lege (fara link direct sau fara mentionarea sursei si autorului)! Pentru drepturi de reproducere va recomandam sa-i contactati pe autori. Castigatorul se obliga sa-si trimita datele reale (nume, adresa de expediere) pentru a intra in posesia premiului. Datele sunt confidentiale si nu pot fi divulgate nimanui!

Fotografiile trimise trebuie sa fie originale, realizate de concurenti. Organizatorul nu isi asuma raspunderea pentru nici o fotografie insusita ilegal de catre concurenti. Orice suspiciune legata de autor va fi sesizata catre organizatorii concursului, iar sanctiunea va fi interzicerea dreptului de participare la alte concursuri pe o perioada nedeterminata.

Concurentii isi dau acordul privind postarea si utilizarea fotografiilor pe site-ul Railnet.ro, in conformitate cu prevederile Legii nr. 8/1996 privind dreptul de autor.

Fotografiile trimise trebuie sa aiba dimensiunea maxima originala si sa contina un watermark cu numele autorului intr-unul din colturile imaginii, la dimensiuni discrete (nu acceptam watermarkuri uriase!). Nu puteti trimite mai mult de 1 fotografie per participant!

Participantii pot fi oricare dintre utilizatorii activi inregistrati ai forumului nostru. Adresa la care veti trimite fotografiile este urmatoarea: Trifu22@yahoo.com cu subiectul "Concurs foto Railnet"

Dupa incheierea perioadei de inscriere (ce dureaza 7 zile din momentul inceperii concursului) fotografiile participante vor fi afisate intr-un topic special creat, la dimensiuni reduse, si vor fi insotite de un poll cu numele autorului si titlul fiecarei fotografii participante iar votul va incepe la 24 de ore dupa incheierea perioade de inscriere. Dupa cele 24 de ore va incepe votarea propriu-zisa. Perioada alocata votarii este de 7 zile!

Fotografiile desemnate castigatoare prin votul utilizatorilor inregistrati vor ramane expuse permanent in galeria foto a forumului. Repet, prin trimiterea acestor fotografii va dati acceptul de a fi reproduse permanent pe acest forum.

Concursul are un singur castigator - respectiv locul 1. Dupa desemnarea castigatorului acesta trebuie sa trimita la aceeasi adresa de e-mail a concursului, o poza cu el insusi, o poza cu locomotiva preferata precum si masura tricoului pe care il poarta in urmatoarele standarde europene: XS, S, M, L, XL, XXL. Nu uitati adresa de posta la care va fi trimis coletul cu premiul castigat! Observatie: pozele cu voi precum si datele personale ce NU VOR FI FACUTE PUBLICE. Publicarea imaginilor cu premiul primit va fi strict decizia castigatorului si o vom respecta.

Candidatul plasat pe locul 2 va da tema urmatoarei editii a concursului! La finalul fiecarui an, va fi desemnata "Fotografia anului" si premiata, de catre Moderatorii acestui forum. De aceea participarea in calitate de concurenti a moderatorilor, este strict interzisa! Ei doar pot vota alaturi de voi.

Metoda de votare:
Va amintesc faptul ca trebuie sa votati DOUA FOTOGRAFII.
ATENTIE, VOTUL ODATA TRIMIS NU SE MAI POATE SCHIMBA.

Succes!
⇓⇓⇓ Accesează Radioreceptorul CFR ⇓⇓⇓
⚡⚡⚡http://t22sys.noip.me/radio/cfr/ ⚡⚡⚡
♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣
►►►Trifu22 Systems◄◄◄
Avatar utilizator
Trifu22


Mesaje: 2746
Membru din: 27 Oct 2009, 23:39
Localitate: Buftea, M300 km 14+600
Avertismente: 14

Înapoi la ARHIVA CONCURS FOTO / PHOTO CONTEST ARCHIVE

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 2 vizitatori

Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Style by Webdesign www, książki księgarnia internetowa podręczniki