Sandokan scrie:Pai are, ca tu spui ca 106 este cea mai buna si eu ti-am aratat ca nu este asa! Cele 2 locomotive prezentate de mine detin recordul de viteza al CFR, deci sunt emblematice! 106 e buna dar doar atat! Sa dam Cezarului ce-i al Cezarului!
Sandokan scrie:Am inteles cum e cu topicul, nu inteleg de ce sa stearga mesajul, te supara si alta parare clony? Stiu e topicul despre 106 dar am avut alta parere si ca sa fiu mai explicit am exemplificat! Si cu asta gata off topicul ca voi fi banat!
40-0800-9 scrie:EA1 106 nu e regina Banatului? (adica depourile Arad si Timisoara) ca cineva a zis ca e regina locomotivelor din Romania desi eu stiam ca e doar a Banatului
EA033 scrie:Pentru ca locomotivele cu personalitate constituie pentru noi ceva cu adevarat special, ele nu pot fi date la o parte din atentia noastra. Asadar am realizat cate un poster cu cateva dintre locomotivele tratate de noi in aceasta campanie, urmand ca pe viitor, toate locomotivele cu personalitate sa aiba asa ceva.
ÃŽnapoi la LOCOMOTIVE CU PERSONALITATE / ENGINES WITH PERSONALITY
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator