Frumoase pozele...sunt mandru k avem asa masina in TImisoara...Regina tot Regina ii...orice vorbe de masina de la necunoscatori sunt egale q 0 ....no comm plecare si salutu...nota 20 pt domn mecanic...salutari
este frumoasa dea dreptu...mai ales cand o vezi in realitate are un farmec aparte ..park nuti vine sati mai dezlipesti ochii de pe ea.va spun din proprie experieta ..va pot zice si cei care au vazuto ...
Aleargă în vănt mănâncă şine Şi electroni zvâcnesc în vene Dar pulsul monstrului titanic, E anonimul, un mecanic.
Mai arata mai bine. Dupa cate vad i-a fost revopsita banda alba si scafa. Oricum schema asta de vopsire imi place mai mult decat cea clasica. Felciitari!
In poze precizez k ink nu era gata vopsita ..a fost curatata .vopsita pe sus ,goarnele ,pantografele ,barele si altele ....cand am plecat noi mai aveau de vopsit plugu,pleoapele de sus si climatizarea .....foarte frumos o sa arate
Aleargă în vănt mănâncă şine Şi electroni zvâcnesc în vene Dar pulsul monstrului titanic, E anonimul, un mecanic.
Mie deja imi plac mult pantografele care merg foarte bine cu albul de pe scafe si laterale. Proaspat vopsita si ingrijita! Daca ar arata asa toate locomotivele de la noi ce bine ar fi! Felicitari echipei care se ocupa de intretinerea ei!