de EA033 pe 26 Aug 2010, 02:25
E de apreciat ca sunteti interesati de astfel de marturii vii ale trecutului. Ce pot sa completez eu in acest subiect ? Prea multe nu.
PE vremea cand curgea lapte si miere la Calea Ferata, statiile Dofteana si Valea Uzului erau mici noduri feroviare. Unul din noduri ramifica linia catre depozitul de carburant de la Darmanesti, loc de unde plecau trenuri grele incarcate cu titei...actual am senzatia ca mai exista trecerea la nivel cu calea ferata peste acea linie. Linia insa, ultima oara cand am vazut-o arata jalnic.Judecand dupa starea ei, nu cred ca mai circula sau va mai circula trenul vreodata pe acolo. Probabil va mai trece trenul de lucru al CFRI, care o va demonta bucata cu bucata, in cazul in care nu le-o vor lua inainte oportunistii colorati amatori de vandut fier vechi la superoferta.
Dofteana intr-o vreme era depozit de vagoane de marfa de tot felul, aduse de la Adjud Triaj. Pe la inceputul verii mai zaceau inca 3 sau 4 vagoane de marfa de generatie destul de veche pe care mi-as fi dorit sa le pozez dar timpul nu mi-a permis.
Prin anii '90 tin minte ca in statia asta se facea inca servici de manevra si exista chiar si o locomotiva electrica ce stationa permanent acolo. Probabil o pendula.Aceeasi situatie si la Comanesti, unde exista o flota intreaga de DA-uri si DHC-uri ce faceau servici pe linia 508 la numeroasele navete de cazane si lemn care plecau din zona. DIn fericire pe 508 se circula si acum, insa nu asa cum se intampla odata...de fapt nimic nu mai e cum era odata...