Ultimele rămășițe ale tramvaielor
Timiș zăcând în depoul
Găgeni în anul
2007.
Respectivele tramvaie Timiș au fost produse în anul 1986 de Electrometal Timișoara și au circulat în Ploiești într-un număr de 32 de bucăți (16 vagoane motor, 16 vagoane remorcă) până în anul 2003 când au fost casate, rămănând doar câteva exemplare. Ultimele bucăți au fost casate în anul 2009 rămănând doar un Timiș transformat în plug, care a primit nr. de inventar 5008 (și dacă nu mă înșel, modificat în anul 1998 când au venit KT4D-urile).013 (mai în spate era și remorca sa, 413).014+414 (după cum se vede apare și mai sus, când încă circulau).5008 în depou.Din câte observ, dintr-un fost tramvai Timiș s-a mai făcut o magazie, acesta este fosta remorcă 409, e posibil să mai existe, nu știu, unii spun că le-au casat alții că mai sunt, eu personal n-am văzut niciuna dintre ele când am fost în 2013 pe acolo.Bonus! Din aceeași perioadă, V3A-ul 051, așteptând o nouă zi de traseu. Din câte observ, a fost retras în anul 2009 și de atunci nu a mai ieșit la traseu, fiind doar manevrat în depou.Cât despre
KT4D-urile care circulă, au venit
36 de bucăți începând cu mijlocul aniilor
90 până spre începutul aniilor
2000 din
Potsdam, Germania. Au numerele de inventar de la
070 până la
106. Cu timpul,
2 sau
3 tramvaie au devenit donatoare.
Fotografii luate de pe diferite forumuri.