Pagina 1 din 1

Trenuri de marfa pe sinele de la metrou

MesajScris: 30 Apr 2013, 16:57
de electrica023
Pentru a reduce pierderile, Metrorex va introduce trenuri de marfă pe liniile sale

Reprezentanţii Metrorex au anunţat în această dimineaţă o nouă măsură ce ar putea duce la rentabilizarea operatorului de transport şi chiar mărirea salariilor angajaţilor. Astfel, pe liniile de metrou vor circula şi trenuri de marfă, pentru bişniţarii care vor să transfere rapid bunuri prin Bucureşti.

“Este o nişă aproape neacoperită. Ai nişte parfumuri contrafăcute, nişte blugi “originali”, peturi sau orice gunoi. Cu ce să-l transporţi din, să zicem Titan în Militari? Cu maşina? Aşa ceva nu se face, în plus, la ore de vârf ai putea face aproape două zile dintr-un capăt până în celălalt al Bucureştiului”, a explicat directorul Metrorex.

Totodată, regia studiază posibilitatea introducerii de vagoane restaurant în unele metrouri. “Ăla ce merge din Berceni în Pipera ar fi perfect pentru asta. Putem vinde, laolaltă, şi şaorme şi pufuleţi. Ne umplem de bani”. Altă propunere luată în calcul este amenajarea de piste pentru biciclişti prin tuneluri, să poată şi ei să meargă cu bicicleta printr-un loc unde nu se poate parca maşina.

Sursa: www.timesnewroman.ro

Re: Trenuri de marfa pe sinele de la metrou

MesajScris: 30 Apr 2013, 19:46
de Daniel
Ce gluma buna! O fi "1 Aprilie" pentru unii mai intarziati? :lol: :lol: :lol:

Re: Trenuri de marfa pe sinele de la metrou

MesajScris: 30 Apr 2013, 20:28
de kdlehel
la germania sau unde este pusa tramvai de marfa care duce componete pentru fabrica de audi. Au incercat si olandezii dar numai stiu ce au reusit sa faca pe la urma.