O veste trista...

Discutii pe orice alta tema.

O veste trista...

Mesajde Daniel pe 10 Dec 2011, 22:50

Astazi am primit de la Sergiu din Gura Humorului un mesaj offline pe messenger prin care m-a anuntat ca "a murit seful de gara"... Am ramas fara cuvinte... Despre domnul Răduţu Ionaşcu, nu am decat cuvinte frumoase. Un om adevarat, un om care mi-a inteles pasiunea pentru trenuri, un om deosebit, un om despre care am auzit numai lucruri frumoase. In aceasta seara vestea trista mi-a fost confirmata... Din pacate Dumnezeu a decis sa-l ia dintre noi la numai 51 de ani pe nea Răduţu, cum era cunoscut de catre toti prietenii si toti cei care calcau pragul garii Gura Humorului Oras...

Domnul IonaÅŸcu a fost omul care m-a primit ca un tata atunci cand am pasit pentru prima oara in urma cu aproape trei ani de zile pe peroanele Garii Gura Humorului Oras. Stiu ca in ultima vreme a intrebat de mine, si nu am putut lua legatura deoarece isi schimbase numarul de telefon, si nici eu nu am reusit in timp util sa-i aflu noul numar... Intotdeauna am zis ca "lasa, o sa mai ajung la Gura Humorului" si am sa-i fac o surpriza, am sa-l revad si vom sta la un pahar, asa cum ne propusesem ultima data... Asta este o lectie pentru mine, ca de altfel pentru oricine, ca atunci cand intilnesti un om deosebit, niciun efort nu este prea mare pentru a tine legatura...

Nu mi-am imaginat vreodata ca nea Răduţu are sa plece din lumea asta, in niciun caz atat de devreme... Nici acum nu-mi vine sa cred, insa, maine va fi inmormantat, iar eu nu voi putea fi acolo... Daca l-ati fi cunoscut, l-ati fi respectat enorm. Regretele mele eterne si sincere nu pot inlocui disparitia omului care a fost... El va ramane pentru totdeauna in mintea si mai ales in sufletul meu, asa cum l-am vazut ultima data, un om vesel, prietenos si primitor...

Datorita dansului, am realizat un material zic eu deosebit despre Gara Gura Humorului Oras, un material pe care i-l dedic intru memoria si pretuirea sa vesnica...

Sincere condoleante familiei si prietenilor domnului IonaÅŸcu...

Dumnezeu sa te odihneasca in pace, nea Răduţu... Ai sa-mi lipsesti enorm! :( :( :(

Gura Humorului....jpg
Foto: Daniel
Daniel

Avertismente: 1

Re: O veste trista...

Mesajde Daniel pe 11 Dec 2011, 10:53

Tin sa le multumesc pentru mesaje si celor care au postat pe contul de Facebook al forumului, care chiar daca nu l-au cunoscut, au inteles ca a fost vorba despre un om cu adevarat deosebit, care primea cu placere orice pasionat care trecea pragul acestei gari... Dumnezeu sa aiba grija de el, pentru ca a fost un om bun.
Daniel

Mesajde Andrei Irimescu pe 12 Dec 2011, 10:46

Dumnezeu sa-l odihneasca in pace :(
Andrei Irimescu

Mesajde Tudor Radu pe 12 Dec 2011, 18:43

Dumnezeu sa-l ierte! :(
Salvati linia Targoviste-Ploiesti Sud !
Tudor Radu

Mesajde Daniel pe 12 Dec 2011, 21:30

Pe mine m-a impresionat acest mesaj de pe Facebook:

In memoriam....JPG

.....................................
Daniel

Mesajde ldh80 pe 16 Dec 2011, 14:13

Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!
ldh80

Mesajde grasutulidm pe 18 Dec 2011, 15:14

DUMNEZEU SA-L IERTE ! SA-I FIE TARANA USOARA.
grasutulidm

ÃŽnapoi la DISCUTII DIVERSE