Uite. Pentru ca sa ne intelegem mai bine, si pentru ca este Craciunul, am decis reactivarea unor utilizatori ai forumului, unii dintre ei fosti prieteni. Nu am sa dau nume, pentru ca vor descoperi ei cine sunt daca isi verifica mailurile de pe care si-au creat cont pe forum. Chiar daca din motive stiute doar de noi nu vom mai putea fi vreodata prieteni, sunt bineveniti aici in calitate de pasionati de trenuri, si astept si de la ei, sa ne respectam unii pe ceilalti si sa lasam intotdeauna loc de "buna ziua" intre noi.
Dintre oamenii care s-au intors pe forum, numai pe unul singur il consider
prieten, pentru calitatile deosebite pe care le-am descoperit la el (chiar daca sa zicem ca in ultimii doi ani poate ne-am vazut de vreo trei ori si s-a facut ca nu ma recunoaste - dar poate mi s-a parut mie - poate a avut si motive, nu sunt Dumnezeu ca sa judec pe nimeni). Nu mai conteaza acum nimic din ceea ce a fost in trecut, putem sa ne intelegem bine cu totii, si sa facem cate o fapta buna de fiecare data cand este Craciunul.
Voi ceillati ce fapte bune ati facut de acest Craciun? Daca vreti sa vorbiti despre ele. Nu este obligatoriu, dar mi-ar placea sa avem ce povesti aici si sa ne bucuram cu totii de aceasta sarbatoare frumoasa. Craciun fericit tuturor!