Nebunie mare!!!

Discutii pe orice alta tema.

Nebunie mare!!!

Mesajde Daniel pe Mie Iul 21, 2010 11:39 pm

Pentru ca astazi s-au intimplat mai multe lucruri "interesante" am sa incep cu primele. Cineva, veti afla si cine, a preluat astazi in juru orelor 5:43 PM parola contului zofei.2006 de pe forumul nostru. In urma acestui fapt, noul "zofei" a dat un mesaj foarte funny. Il veti vedea. Am verificat, si in mod ciudat, acest "zofei" nu a scris de pe ip-ul sau de drept... Veti vedea si de la ce IP.

Mesaj fals zofei.jpg

Chestia interesanta vine acuma: semnatura userului zofei.2006, afost schimbata odata cu parola. De unde zofei era pro railnet si anti iasmin, dintr-o data omu se schimba... Ciudat, nu?

Profil, semnaturi Zofei.JPG

Semnatura Zofei.JPG

Trifu a sunat la zofei si acesta i-a confirmat ca nu este acasa si ca parola de pe Railnet o avea si pe RoTrans... Acuma se leaga niste treburi...

Acum dovada, direct din panoul de admin cu IP-ul folosit de Iasmin (nu este cel cu care s-a inscris la noi - fie a dat altcuiva parola lui zofei de pe railnet fie era la cineva acasa Iasmina):

Schimbarea parolei.JPG
Schimbarea parolei.JPG (5.6 KiB) Vizualizat de 2618 ori

Undeva in jurul orelor 18:40 un alt prieten de-al nostru a abut o scurta discutie pe mess cu Iasmin si uitati ce i-a raspuns:

iasmin pe mess.JPG
iasmin pe mess.JPG (16.19 KiB) Vizualizat de 2618 ori

Deci de treburi dinastea se tine a lu' Iasmin Sandu de la RoTrans. Asta se cheama violarea intimitatii unei persoane. Daca vreti sa vi se sparga conturile, mai intrati pe RoTrans ca e bine ma!
Railway is my way!

Doomy4ever...
ImagineImagineImagineImagineImagineImagine
Daniel
Moderator

Avertismente: 1

Re: Nebunie mare!!!

Mesajde bigutza pe Mie Iul 21, 2010 11:42 pm

Mentionez ca zofei mi-a zis ca acum isi bate joc si de contul lui de youtube.
"railshit" huh?! vorbesc ro-trans(piratii).org(asme)
bigutza

Mesajde Daniel pe Joi Iul 22, 2010 12:04 am

Hai sa vedeti cum e treaba cu cenzura a la Iasmin Sandu: am urmarti azi un topic la el pe forum si a intrat un user pe acolo care si-a exprimat o opinie. Dupa 2 ore, am vazut ca disparuse raspunsul acelui user. Interesant, nu? Omu ala nu a injurat pe nimeni din cate vad eu ca sa aiva motiv sa stearga mesajul cu pricina...

Topicul nou.JPG

Cenzura RoTrans.JPG

Mai intrati pe acolo.
Railway is my way!

Doomy4ever...
Daniel
Moderator

Mesajde zofei.2006 pe Joi Iul 22, 2010 12:20 am

Iasmine tata ai pierdut de azi respectu meu, esti doar un looser si :liar: .
English/French on PM!

Imagine
Equinoxe

Trance does not lead to drugs. It is the drug.
It's a way of sharing your deepest emotions with others.

ImagineImagineImagineImagine
zofei.2006

Mesajde Daniel pe Joi Iul 22, 2010 8:20 am

In primul rand este un agramat. Ca sa nu mai spun ca desi este student pe la "material rulant" nu are habar de tipurile de locomotive care circula prin Romania - sa confunzi ES-ul cu EA3000 e coolmea! Cred ca si un copil mic atunci cand le vede face clar diferenta intre ele! :lol:
Railway is my way!

Doomy4ever...
Daniel
Moderator

Mesajde Daniel pe Joi Iul 22, 2010 11:35 am

Am fost contactat recent (prin telefon) de catre catre corespondentul RoTrans de Bucuresti, Iasmin care pe un ton destul de nervos plingea prin telefon ca pe forumul lui nu poate vedea parolele userilor. Asa o fi, sa admitem, pina mai intreb la un webmaster profesionist. Sa admitem ca nu a aflat Iasmin ca admin al acelui forum parolele. Sa zicem ca este greseala lui zofei pentru ca in urma cu ceva timp, a impartasit parolele lui Iasmin, poate si altora. Chiar si asa, ce a facut Iasmin e o marlanie. Si azi la telefon a incheiat cu "Spor la treaba cu Railshit-ul tau" - mentionez ca m-a informat asupra inregistrarii acestei convorbiri in care s-a facut singur de ras. Folosirea "sintagmei" railshit brevetata de Iasmin l-a dat de gol din nou pe baietasul asta. Ca sa nu mai spun de alte mizerii scrise de falsul zofei pe forumul nostru, repetate aztazi de conu Iasmin. Bravos Iasmine, fa-te de ciocolata din nou! :clap: :clap: :clap:

De la RoTrans hai sa trecem si pe la Train-Sim Ro, ca sa nu zica lumea ca ne luam numai de unii. Ei bine, pe acest forum, exista un moderator ce poarta nick-ul de Mihai-Aurel. Intrand si eu pe la a lor "cutie cu maimute" unde sunt afisati userii banati, am observat un ban dat userului Alina din Timisoara (daca ar fi celebra Diana de la Timisoara mi-ar fi parut bine oarecum...).

Lasand de-o parte doza de misoginism a lui Mihai-Aurel, vecina cu marlania, am sa va arat in ce mod vorbeste un "moderator" pe acel forum, unui user in cautare de ajutor. Acest Mihai-Aurel mi-a dat impresia ca el crede cu convingere in ideea fantasmagorica a unora mai datsepti ca altii, conform careia "oamenii se nasc invatati". Marlanul nu s-a putut stapani si a dat de pamant impreuna cu celebrul Mihai, cu biata Alina. Veti vedea imediat cum...

Tsim1.JPG
Sursa: train-sim.ro

Ban Alina.JPG

Criminala Alina:

Criminala Alina.JPG

Am sa pun si restul discutiei sa nu fiu acuzat de "cenzura":

Criminala Alina2.JPG

Criminala Alina3.JPG

Din semnatura lui Mihai-Aurel pe care o citez: "Majoritatea oamenilor irosesc mai mult timp si mai multa energie incercand sa evite o problema decat daca ar incerca sa o rezolve"- Henry Ford - eu deduc un singur lucru in fapt, ce se traduce cam asa: "Mihai-Aurel iroseste mai mult timp si mai multa energie incercand sa epateze in fata altora, decat sa-i ajute cu ceva concret si in mod civilizat" Intepaturile aste nu folosesc nimanui bre!

Cat despre Mihai e simplu daca citez semnatura lui: "There is a fine line between "hobby" and "mental illness..." Concluzia o trageti voi, referitor la "limita" peste care chiar el insusi a trecut demult... Sa nu te impiedici Mihai cand oi vrea sa revii la realitate! Bafta! :dance:
Railway is my way!

Doomy4ever...
Daniel
Moderator

Mesajde Trifu22 pe Joi Iul 22, 2010 10:49 pm

Iasmine, tata, iar minti? de ce continui sa minti? de pe Simple Machines Forum se pot vedea parolele:d
ImagineImagineImagineImagineImagine
Doar oamenii PASIONAȚI fac lumea să evolueze!

ImagineImagine

Trifu22 - dependent de www.railnet.ro
ATENȚIE!!! www.railnet.ro crează dependență
Link catreBLOGUL LUI TRIFU22
Trifu22
Moderator

Mesajde INDUSI pe Joi Iul 22, 2010 11:43 pm

Despre mihai eftimie ala ce dreq sa zic...ala e un partzar si un gunoi abject care stie doar sa manance cacat cu gura plina. Stati pe faza, urmeaza dezvaluiri despre d-l eftimiutza zis si godac cu cap de brotac. Asta e un jeg care nu stie decat sa ia peste picior pe oricine.

D-l mihai (nici nu merita sa-ti scriu cu litera mare numele), railnet are un mesaj pentru tine : sa-ti moara la intrare :dance: :dance: :dance:
ImagineImagineImagineImagineImagineImagineImagineImagine

Lista neagra : pizdy91, Mihai, dionis, Iasmin
INDUSI

Mesajde Bubu pe Joi Iul 22, 2010 11:52 pm

Operatiunea Uranus... :character-kermit:
The GothEMO loves to trainzzzzzz!

Lista neagră : Florinn (Florin Vescu), Dr2005(Dragos Anoaica), Fazekas_Abel, DonVilly, Stratan (tttgv); Prognosis (Nemuritorul), Mihai, mariushal, ionutz53, Edy, @ndrei.

Secte de exorcizat: Lokomotiv, Trainfan, Railwayfan, Trainsim piÈ™(zd)ty91;

Țepari ce trebuie distruși:

trains-addicted; trenulete; liliputhobby; electrosida jucarii.com;

de casat: RegioTra(n)s

Imagine Numa avioanele cu pene aduc progresu'

Where's the god that made you
Oh you're superman
Going down forever to never land
Bubu

Mesajde Daniel pe Vin Iul 23, 2010 12:17 am

Trifu22 scrie:Iasmine, tata, iar minti? de ce continui sa minti? de pe Simple Machines Forum se pot vedea parolele:d
Da asa este Trifule. M-am interesat si eu. Iar pe forumurile cu phpbb din versiunile 2.X - adminii si moderatorii pot citi linistiti mesajele private ale userilor. Cum recunoasteti un forum cu phbb vechi 2.0 de genul asta:

Versiune veche.JPG
Versiune veche.JPG (1.85 KiB) Vizualizat de 2365 ori

Vers aphrodite.JPG
Vers aphrodite.JPG (4.49 KiB) Vizualizat de 2365 ori

Beware of the wicked one! :!: :!: :!:
Railway is my way!

Doomy4ever...
Daniel
Moderator

Mesajde Daniel pe Vin Iul 23, 2010 3:00 pm

Mihai strikes again! - Mihai loveste din nou (cu grebla de visin)!!!

Ei bine dragi pasionati din Romania, poate nu stiati ca Mihai pe forumul unde inca mai este administrator cu drepturi depline da din nou cu grebla de visin: pentru ca la un moment dat unii din creatorii care publicasera pe Train-Sim au fost deranjati de atitudinea lui Mihai (e si normal sa fie asa) au decis sa-si retraga creatiile de la download de pe acolo.

Mihai ofticat la culme, s-a simtit obligat sa-si aduca el aminte (cam tarziu) ca unele modele 3D nu pot fi publicate pe Train-Sim decat cu acordul autorilor in cauza. Sa inteleg ca pina in acel moment nimeni de pe Train-Sim nu dadea importanta acestor lucruri? Super tare! Iata ca ne "lamureste" Mihaitza intr-un mesaj scris mai cu tastatura, mai cu picioarele:

Mihai strikes again.JPG
Sursa: Train-Sim.ro

Sa traiasca si Mihai!

:clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:
Railway is my way!

Doomy4ever...
Daniel
Moderator

Mesajde Trifu22 pe Mar Iul 27, 2010 11:28 pm

mai intai sa dovedeasca autoru' ala "ca creatiile" ii apartin
bine pa!

ImagineImagine

Trifu22
Moderator

Mesajde Daniel pe Mie Iul 28, 2010 10:16 am

Parerea mea: daca aceasta regula nu a fost luata in calcul de 6 ani de cand exista forumul cu pricina, regula lui MIhai e declarata nula din start. As fi curios sa vad daca o poate aplica si "retroactiv" - sau pina sa-si retraga unii si altii contenturile, erau nemaipomenite, si dupa retragerea lor nu mai sunt respectate drepturile de autor... Strugurii devin acri cand nu mai sunt ai tai. Nu-i asa Mihai? :lol:
Railway is my way!

Doomy4ever...
Daniel
Moderator

Mesajde Trifu22 pe Mie Iul 28, 2010 12:00 pm

Legea nu poate fi retroactiva. Ce s-ar intampla daca s-ar da o lege ca impozitul pe venit sa fie majorat cu 4% (20%) si ai fi nevoit sa platesti impozit majorat cu 4% si pentru salariile din anii trecuti ? :))
Domnilor, eu putting bălegar pe legea lor!

ImagineImagine

Trifu22
Moderator

Mesajde RazvanPreda pe Mie Iul 28, 2010 11:33 pm

Avand in vedere ca am mai postat odata la acest subiect ... si ca am fost BANAT ma intorc multumita lui Trifu si a lui Daniel pentru a fi la curent cu Subiectul Placutelor Furate ale locomotivelor 106 si 04 si pentru a fi sigur ca am toate datele sigure despre personajul care a comis aceasta infractiune . Pentru a reusii sa restituim aceste placute la locu unde se cuvine nu pe DULAPURI DE SCULE !
RazvanPreda

Mesajde EA033 pe Mie Iul 28, 2010 11:36 pm

Sigur ca nu este normal ca placutele originale de pe locomotive sa se afle prinse pe dulapuri si prin tot felul de alte locuri decat pe locomotivele de la care provin.Sa nu uitam ca nici locomotivele 060-EA-001, 002, 005, 007 sau 009 nu mai au placutele suedeze si sunt foarte curios unde au ajuns.

Parerea mea personala este ca cine le-a luat stia foarte bine ce face. Daca le-ar fi furat un oarecare pentru a le valorifica la fier vechi, s-ar fi orientat catre una de Electroputere, care este din aluminiu si este mai grea decat cea de ASEA. Deci cele originale au fost vanate de cineva care stia bine de ce le ia.Nu trebuiesc aruncate acuze, dar trebuie tras uns emnal de alarma si facut ceva ca acele placute sa ajunga inapoi unde le e locul.
Imagine
EA033
Moderator

Mesajde RazvanPreda pe Mie Iul 28, 2010 11:38 pm

Poate casa acelui Domn este Tapetata cu asemenea Placute . ;)
RazvanPreda

Mesajde EA033 pe Mie Iul 28, 2010 11:42 pm

Razvan, nu trebuie sa acuzam, desi avem banuieli certe intr-o anume directie. Eu propun mai degraba ca cei care au facut astfel de lucruri sa se foloseasca de bunul simt pe care il au si sa returneze placutele pe locomotive, exact in modul in care le-au luat.

Si eu sunt ultra pasionat ca sa zic asa, si nu cred ca sunt singurul. Insa oare n-ar fi o contradictie intre afirmatia asta si a ma duce sa descompletez o locomotiva? Pe de-o parte imi place calea ferata si pe de alta o fur ?Nu-i de ajuns cat s-a furat, mai furam si noi pasionatii ? :?
Imagine
EA033
Moderator

Mesajde RazvanPreda pe Mie Iul 28, 2010 11:48 pm

Adevarat. De aceea am cerut niste date Concrete . Singurul lucru care am in casa din toata calea ferata este un Bulon gasit la tunelul mic din Predeal in rest nimic. Itotusi cum zici tu ttrebuie sa tina de bun simtz dar acest bun simtz cand o sa apara ? a trecut aproape 2 luni( pentru 04) de cand au disparut si BUNUL simtz nu se Arata . ;) SA LE FIE RUSINE celor care au in cap sau au realizat infractiuni asemanatoare dupa ce ca CFR este aproape de faliment daca au ajuns sa fure inclusiv lucruri care cat de cat mai aratau istoria e grav.
RazvanPreda

Mesajde EA033 pe Mie Iul 28, 2010 11:56 pm

Da, asa este, insa bunul simt din pacate nu se cumpara nici cu meseria dobandita si nici de la colt de strada. De cand ma stiu iubesc calea ferata, insa niciodata nu mi-a trecut prin cap sa umblu prin depouri cu surubelnita pitit pe dupa locomotive ca sa le "jupoi" de placute si alte accesorii. Pe vremea cand am descoperit depourile si aceasta arie a colectionarii de poze cu locomotive dupa serie, mai exact acum vreo 10 ani, mentalitatea in randul personalului de la calea ferata era alta iar atasamentul fata de locomotive era altul. Se pare ca incet incet lucrurile se schimba si se schimba in rau. Nu mai conteaza pentru nimeni cum au disparut acum 7-8 ani serii intregi de locomotive in colimatorul unor afaceri murdare, si cum locomotive fabricate in "rasarit de libertate" in anii '90 ajung aruncate prin parcuri reci, etc.

Exact acelasi lucru se intampla si cu placutele : nu mai conteaza pentru nimeni ca cineva s-a strofocat sa pastreze 45 de ani niste placute in amintirea unor vremuri numai de ei stiute. Conteaza mai mult confortul si placerea unuia de a le admira singur si a lua cu el un bagaj intreg de amintiri care dadeau viata acelor locomotive suedeze. Trist ca si calea ferata a ajuns o rusine pentru tara asta. Trist...foarte trist...
Imagine
EA033
Moderator

Mesajde RazvanPreda pe Joi Iul 29, 2010 12:17 am

da asta este ... Speranta ca intr-o zi va fi mai bine si ea a disparut demult in cazul caii ferate ...
RazvanPreda

Mesajde Daniel pe Joi Iul 29, 2010 12:29 am

Intr-o tara in care valorile au fost intoarse pe invers de mult timp, respectul pentru acestea devine o utopie. Atata timp cat cladiri celebre din tara, multe din ele patrimoniu UNESCO au fost declasate si demolate lasand locul unor cladiri de birouri hidoase, nu ma mai mira ca placutele de pe locomotive sunt furate, uneori schimbate intre ele dupa bunul plac al unora (asta e un caz fericit), sau locomotive declarate ca "tezaur" ce au sfarsit sub flacara autogenului...
Railway is my way!

Doomy4ever...
Daniel
Moderator

Mesajde RazvanPreda pe Joi Iul 29, 2010 12:31 am

citisem undeva intro agenda a politie ca fusese declarata furata chiar si o locomotiva de cale ingusta :lol: deci nimic nu e de NECREZUT ! :lol:
RazvanPreda

Mesajde Alina pe Lun Aug 23, 2010 10:29 am

Daniel scrie:Am fost contactat recent (prin telefon) de catre catre corespondentul RoTrans de Bucuresti, Iasmin care pe un ton destul de nervos plingea prin telefon ca pe forumul lui nu poate vedea parolele userilor. Asa o fi, sa admitem, pina mai intreb la un webmaster profesionist. Sa admitem ca nu a aflat Iasmin ca admin al acelui forum parolele. Sa zicem ca este greseala lui zofei pentru ca in urma cu ceva timp, a impartasit parolele lui Iasmin, poate si altora. Chiar si asa, ce a facut Iasmin e o marlanie. Si azi la telefon a incheiat cu "Spor la treaba cu Railshit-ul tau" - mentionez ca m-a informat asupra inregistrarii acestei convorbiri in care s-a facut singur de ras. Folosirea "sintagmei" railshit brevetata de Iasmin l-a dat de gol din nou pe baietasul asta. Ca sa nu mai spun de alte mizerii scrise de falsul zofei pe forumul nostru, repetate aztazi de conu Iasmin. Bravos Iasmine, fa-te de ciocolata din nou! :clap: :clap: :clap:

De la RoTrans hai sa trecem si pe la Train-Sim Ro, ca sa nu zica lumea ca ne luam numai de unii. Ei bine, pe acest forum, exista un moderator ce poarta nick-ul de Mihai-Aurel. Intrand si eu pe la a lor "cutie cu maimute" unde sunt afisati userii banati, am observat un ban dat userului Alina din Timisoara (daca ar fi celebra Diana de la Timisoara mi-ar fi parut bine oarecum...).

Lasand de-o parte doza de misoginism a lui Mihai-Aurel, vecina cu marlania, am sa va arat in ce mod vorbeste un "moderator" pe acel forum, unui user in cautare de ajutor. Acest Mihai-Aurel mi-a dat impresia ca el crede cu convingere in ideea fantasmagorica a unora mai datsepti ca altii, conform careia "oamenii se nasc invatati". Marlanul nu s-a putut stapani si a dat de pamant impreuna cu celebrul Mihai, cu biata Alina. Veti vedea imediat cum...

Tsim1.JPG

Ban Alina.JPG

Criminala Alina:

Criminala Alina.JPG

Am sa pun si restul discutiei sa nu fiu acuzat de "cenzura":

Criminala Alina2.JPG

Criminala Alina3.JPG

Din semnatura lui Mihai-Aurel pe care o citez: "Majoritatea oamenilor irosesc mai mult timp si mai multa energie incercand sa evite o problema decat daca ar incerca sa o rezolve"- Henry Ford - eu deduc un singur lucru in fapt, ce se traduce cam asa: "Mihai-Aurel iroseste mai mult timp si mai multa energie incercand sa epateze in fata altora, decat sa-i ajute cu ceva concret si in mod civilizat" Intepaturile aste nu folosesc nimanui bre!

Cat despre Mihai e simplu daca citez semnatura lui: "There is a fine line between "hobby" and "mental illness..." Concluzia o trageti voi, referitor la "limita" peste care chiar el insusi a trecut demult... Sa nu te impiedici Mihai cand oi vrea sa revii la realitate! Bafta! :dance:

Pe mine m-au banat da dai incolo ca si asa cu Remus si Mihai moare forumul de foame

Cat despre placutele furate,am auzit ca se fura si motorina=))
ImagineImagineImagine

ANTI-Iasmin,Dionis,Mihai,Mihai-Aurel

PRO-Railnet.ro
Alina

Mesajde Chev Celios pe Lun Aug 23, 2010 5:51 pm

Motorina se fura peste tot unde pe unde se lucreaza cu motorina. Si nu ma refer doar la CFR. :lol:
ImagineImagineImagineImagine
Chev Celios

ÃŽnapoi la DISCUTII DIVERSE