.

Numa avioanele cu pene aduc progresu'Da asa este Trifule. M-am interesat si eu. Iar pe forumurile cu phpbb din versiunile 2.X - adminii si moderatorii pot citi linistiti mesajele private ale userilor. Cum recunoasteti un forum cu phbb vechi 2.0 de genul asta:Trifu22 scrie:Iasmine, tata, iar minti? de ce continui sa minti? de pe Simple Machines Forum se pot vedea parolele:d

Daniel scrie:Am fost contactat recent (prin telefon) de catre catre corespondentul RoTrans de Bucuresti, Iasmin care pe un ton destul de nervos plingea prin telefon ca pe forumul lui nu poate vedea parolele userilor. Asa o fi, sa admitem, pina mai intreb la un webmaster profesionist. Sa admitem ca nu a aflat Iasmin ca admin al acelui forum parolele. Sa zicem ca este greseala lui zofei pentru ca in urma cu ceva timp, a impartasit parolele lui Iasmin, poate si altora. Chiar si asa, ce a facut Iasmin e o marlanie. Si azi la telefon a incheiat cu "Spor la treaba cu Railshit-ul tau" - mentionez ca m-a informat asupra inregistrarii acestei convorbiri in care s-a facut singur de ras. Folosirea "sintagmei" railshit brevetata de Iasmin l-a dat de gol din nou pe baietasul asta. Ca sa nu mai spun de alte mizerii scrise de falsul zofei pe forumul nostru, repetate aztazi de conu Iasmin. Bravos Iasmine, fa-te de ciocolata din nou!![]()
![]()
![]()
De la RoTrans hai sa trecem si pe la Train-Sim Ro, ca sa nu zica lumea ca ne luam numai de unii. Ei bine, pe acest forum, exista un moderator ce poarta nick-ul de Mihai-Aurel. Intrand si eu pe la a lor "cutie cu maimute" unde sunt afisati userii banati, am observat un ban dat userului Alina din Timisoara (daca ar fi celebra Diana de la Timisoara mi-ar fi parut bine oarecum...).
Lasand de-o parte doza de misoginism a lui Mihai-Aurel, vecina cu marlania, am sa va arat in ce mod vorbeste un "moderator" pe acel forum, unui user in cautare de ajutor. Acest Mihai-Aurel mi-a dat impresia ca el crede cu convingere in ideea fantasmagorica a unora mai datsepti ca altii, conform careia "oamenii se nasc invatati". Marlanul nu s-a putut stapani si a dat de pamant impreuna cu celebrul Mihai, cu biata Alina. Veti vedea imediat cum...
Criminala Alina:
Am sa pun si restul discutiei sa nu fiu acuzat de "cenzura":
Din semnatura lui Mihai-Aurel pe care o citez: "Majoritatea oamenilor irosesc mai mult timp si mai multa energie incercand sa evite o problema decat daca ar incerca sa o rezolve"- Henry Ford - eu deduc un singur lucru in fapt, ce se traduce cam asa: "Mihai-Aurel iroseste mai mult timp si mai multa energie incercand sa epateze in fata altora, decat sa-i ajute cu ceva concret si in mod civilizat" Intepaturile aste nu folosesc nimanui bre!
Cat despre Mihai e simplu daca citez semnatura lui: "There is a fine line between "hobby" and "mental illness..." Concluzia o trageti voi, referitor la "limita" peste care chiar el insusi a trecut demult... Sa nu te impiedici Mihai cand oi vrea sa revii la realitate! Bafta!

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator
Site-uri partenere: Metroul Bucuresti