Pagina 1 din 1

vand cutite machetare modelism

MesajScris: 07 Iul 2011, 17:15
de andreas2u2
Trusa MASTER, 7 accesorii, 1 cutit (material inox cu insertii de cauciuc si capat magnetic pentru manevrarea lamelor) si 6 lame inox, element insurubare si fixare lamã din metal,
cutie material plastic cu capac transpatent - pret 35 lei
Imagine


Cutit Profi KDS (Made in Japan)
Material plastic ultra-dur, menghina prindere lame metalica, easy grip din cauciuc pt confort la taiere, spatiu depozitare lame in coada cutitului,
capac plastic cutit pt transport lejer fara accidente nedorite, plus 16 lame inox, pret 35 lei
Imagine


Trusa EXPERT, 26 accesorii, 4 cutite (material aluminiu si aluminiu cu insertii plastice), 21 lame inox si 1 penseta pentru manevrarea lamelor, element insurubare si fixare lamã din metal,
cutie material plastic - pret 50 lei
Imagine

Produsele sunt noi, nefolosite, fiind disponibile 4 bucati (2 Expert si 2 Master)
Manerele cutitelor sunt realizate din aluminiu(EXPERT) sau inox(MASTER), unele avand si insertii plastice sau de cauciuc pentru o mai buna manevrabilitate si confort la taiere.
Lamele sunt realizate din inox, garantand o taiere de precizie si o buna rezistenta la uzura.
Sistemul de insurubare si fixare a lamei de taiat in maner(menghina) este fabricat din metal la ambele seturi.
Trusele dispun de cutii din material plastic, fiind foarte usor de depozitat si de transportat. Prinderea diferitelor lame in interiorul cutiei se realizeaza prin intermediul unor benzi magnetice, astfel lamele vor sta bine fixate si in timpul manevrarii accidentale a trusei sau in timpul transportului acesteia.
Foarte practice la realizarea detaliilor fine ale machetelor, indiferent de materialul acesteia : mucava, carton, mousse, balsa, furnir, polistiren, komatex, komaplus, forex, etc.

Testat personal in decurs de 2 ani de zile pe machete de arhitectura :-D

Trimit prin posta romana (8-10 lei, 3-5 zile)(avantaj, din cate stiu eu poti verifica si deschide coletul inainte sa platesti) sau curierat (20-25 lei, 2 zile), sau personal in cluj-napoca. Taxele de transport vor fi suportate integral de catre cumparator!

Intrebari pe forum, e-mail(arhb_sorin@yahoo.com), messenger(arhb_sorin) sau telefon 0757019033

Re: vand cutite machetare modelism

MesajScris: 07 Iul 2011, 18:43
de Daniel
Salut! Sunt absolut trasnet sculele tale de modelism! Sper sa gasesti clienti cat mai curand! Ti-am mutat anuntul aoclo unde ar trebui incadrat deoarece nu m-am gandit si la o sectiune cu vanzari de tot felul. Cred ca aici se incadreaza cel mai bine. ;)