Imi dau singur un raspuns: alt neserios care se lauda ca face si drege. Oricum nu mai joaca simulatoare decat o mana de oameni si probabil nu merita sa faci pentru 5-6 persoane mai stiu eu ce locomotiva sau vagon. Eu ma amuz cand vad ce se agita unii ca "apare" si "o sa fie". Mai baieti, luati viata mai in serios si lasati lumea virtuala. M-am dat de curand prima data cu un mecanic intr-o electrica si nu se compara nimic cu realitatea. Credeti-ma. E MIRIFIC!Drakkar electric scrie:Se mai aude ceva cu proiectele astea sau nu vor mai aparea niciodata?
Drakkar electric scrie:Iti mai aduci aminte Keilen si de copiii teribili care se bateau prin gari si parcuri ca si-au furat "creatiile"? Ma umflam de ras si cand aveam cont pe alte forumuri nu aveam ce sa comentez ca ei nu au timp decat de scandaluri nu de facut ceva constructiv. Ma lua un ras de nmu ma puteam opri. Azi nu cred ca mai stie nimeni nimic de ei. Tiganeala ca la noi pe la nimeni dar si multa laudarosenie...![]()
![]()
![]()
![]()
Daniel scrie:Am vazut si gara Buftea. Pacat ca nu exista si KU:ID "Trifu pe bicicleta in Buftea la alergat de trenuri". E atat de real facuta ca el lipsea de pe peroane.Chiar sunt reusite si nu m-am putut abtine sa nu dau comentarii. Pacat insa ca am renuntat la Windows. Pe Linux inca nu exista vreo versiune de Trainz, asa ca nu ma pot delecta cu nebuniile astea. Cat despre Laur, din ce stiu are un job extrem de solicitant si de aceea nu prea mai lucreaza la ceea ce a inceput. Oricum, bestiale printurile Okhiule!
![]()
![]()
ÃŽnapoi la MSTS - RAILWORKS - TRAINZ
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator