Pagina 1 din 1

Route Timisoara for MSTS!!!

MesajScris: 03 Iun 2010, 21:33
de kdlehel
Ruta Timisoara Mastered oficial pentru Railnet.ro

image.jpg

Re: Route Timisoara for MSTS!!!

MesajScris: 11 Ian 2012, 21:09
de kdlehel
Partea 1 / Part 1:

PART 1 TO 5 - Ask for them at / Cere-le: contact_railnet.romania@yahoo.com

Re: Route Timisoara for MSTS!!!

MesajScris: 11 Ian 2012, 23:39
de kdlehel
Partea 2 / Part 2:

PART 6 TO 10 - Ask for them at / Cere-le: contact_railnet.romania@yahoo.com

Re: Route Timisoara for MSTS!!!

MesajScris: 12 Ian 2012, 00:24
de kdlehel
Partea 3 / Part 3:

PART 11 TO 15 - Ask for them at / Cere-le: contact_railnet.romania@yahoo.com

Re: Route Timisoara for MSTS!!!

MesajScris: 12 Ian 2012, 01:08
de kdlehel
Partea 4 / Part 4:

PART 16 TO 20 - Ask for them at / Cere-le: contact_railnet.romania@yahoo.com

Re: Route Timisoara for MSTS!!!

MesajScris: 12 Ian 2012, 01:58
de kdlehel
Partea 5 / Part 5:

PART 21 TO 26 - Ask for them at / Cere-le: contact_railnet.romania@yahoo.com

*Ruta nu are activitate: trebuie creata sau facut path ca sa apara in joc. Enjoy!

*The route has no activity: you must create one, or either make a path in order to appear in the game. Enjoy!

M-am grabit ca sa aveti ruta. Am stat pana 3 noaptea ca sa incarce.

Re: Route Timisoara for MSTS!!!

MesajScris: 02 Feb 2017, 17:12
de Daniel
ANUNT IMPORTANT! De astazi fisierele acestei rute, din cauza faptului ca s-a renunutat masiv la MSTS, nu vor mai fi disponibile online pe Railnet.ro, din nevoia de a elibera spatiu pentru trecerea la o noua versiune de Phpbb a sitului. Ele vor putea fi comandate in mod GRATUIT de la urmatoarea adresa de e-mail: contact_railnet.romania@yahoo.com. Acelasi lucru este valabil si pentru paths-urile necesare rutei. Pe viitor vom analiza oportunitatea mutarii lor pe un host gratuit extern Railnet.ro. Multumim autorului acestei rute si ne cerem scuze daca am deranjat fanii MSTS. Cu bine!

Re: Route Timisoara for MSTS!!!

MesajScris: 02 Feb 2017, 18:56
de Andrei98
Eu unul cred ca nu mai are rost sa tinem materiale pentru msts deoarece este foarte vechi si expirat acest joc si nu il mai joaca nimeni.

Re: Route Timisoara for MSTS!!!

MesajScris: 04 Feb 2017, 01:45
de Daniel
Este o problema in general cu tot acest forum "DOWNLOADS" pentru ca ar cam trebui inchis. Au mai ramas cateva sit-uri din categoria "my free" dedicate Trainz, ai dreptate. Eu unul nu ma mai implic de ani de zile in niciun proiect de simulatoare si vad ca nu prea mai avem pe nimeni interesat de asa ceva. Poate il vom redenumi cumva si-l vom ingloba in forumul de simulatoare, dar si acolo exista DISCUTII DIVERSE unde se pot muta toate subiectele de aici. Trebuie sa ne adaptam intr-un fel sau altul la realitatile actuale. Oricum partea "buna" este ca am eliberat 1.3 Gb din baza de date.

Re: Route Timisoara for MSTS!!!

MesajScris: 05 Feb 2017, 22:08
de Drakkar electric
Faceti si voi cum credeti. Lumea simulatoarelor a disparut din cauza vesnicelor scandaluri intre aia care faceau modele si rute care-si furau unii la altii creatile si de aici ruperea gastilor. La fel se intimpla si acum pe facebook si cred ca va veni o noua cadere a simulatoarelor de data asta definitiv. Deci nicio pierdere. :)

Re: Route Timisoara for MSTS!!!

MesajScris: 06 Feb 2017, 23:51
de Daniel
Despre simulatoare putem vorbi la infinit, pentru ca este o lume care are prostul obicei de a se "autodistruge". Nu am vazut nici printre trainspotteri, pasionati de trenuri, modelisti feroviari sau pasionati de transsport in comun (ca suntem mai multe "specii") atata ura si scandal ca intre "simulatoristi" ca alt termen nu am la indemana. Si la noi pe forum, in trecutul inceputurilor, unii dintre cei mai rautaciosi membri ai forumului si mai agresivi, tot dintre ei proveneau. Speram si inca mai sper ca se va mai schimba ceva si prin lumea lor, insa cine stie, poate intr-o zi o sa avem si vesti bune de la ei. Sper ca s-au mai schimbat generatiile. :dance:

Re: Route Timisoara for MSTS!!!

MesajScris: 12 Feb 2017, 17:04
de NF1-800
In ceea ce priveste sectiunea de simulatoare, aici pe forum nu-si are rostul fiindca nu asta e "departamentul de baza" al Railnet-ului.
Ca o recomandare, se poate exclude sectiunea generala Simulatoare de trenuri + Downloads. Nu este nimic de pierdut, ci de castigat, adica un forum mai aerisit.

Re: Route Timisoara for MSTS!!!

MesajScris: 12 Feb 2017, 20:40
de Daniel
Ai dreptate, pentru ca mai toate simulatoarele is moarte la ora asta. Dupa cum spuneam se mai trage de Trainz pe ici pe colo si cam atat. Oricum trebuie reorganizate multe sectiuni ale forumului si daca exista propuneri eu le astept pe forumurile rezervate propunerilor (cei care intrati pe forum le cunoasteti). Pentru sectiunea de simulatoare, cred ca voi proceda la o reorganizare pentru ca ea nu poate fi desfiintata - sunt subiecte care trebuie sa ramana intr-o arhiva a forumului. Noi nu stergem nimic, totul ramane aici, pentru ca asa este normal. Pe alte forumuri hostate pe "my free" nici nu au incotro pentru ca spatiul este extrem de limitat. La noi nu e cazul. Suntem un web site serios. Cred ca voi desfiinta sectiunea DOWNLOADS si voi repartiza subiectele in celelalte sectiuni de sub SIMULATOARE. Acolo va urma o comasare a unor sectiuni, cum ar fi MSTS + RAILWORKS deoarece Railworks este oarecum continuatorul MSTS care este oficial "mort" de ani de zile - in fapt a mai ramas doar "o cruce si un nume" din jocul ala. Cat despre concursurile de print, ele vor ramane ca sectiuni inchise, arhiva si atat. Cam astea sunt planurile mele vis-a-vis de "problema" simulatoarelor.