Ai dreptate. Pirateria in cazul literaturii de nisa, este o lovitura destul de grea. Am vazut ca exista deja cateva persoane interesate in achizitionarea lucrarii tale, si din ceea ce am observat e vorba de oameni seriosi, trecuti de varsta adolescentei. Din pacate putin pasionati tineri pun pret si pe cartile cu trenuri. Majoritaea prefera sa dea 20-30 de lei pe cateva beri intr-o seara decat sa dea banii aia odata la cativa ani pe o carte din domeniu. Din acest motiv am renuntat si eu la ideea publicarii unor lucrari si am ramas pe varianta scrierii unor articole pe acest forum. Am ramas uimit sa vad ca pasionatii straini sunt extrem de interesati de ceea ce scriu. In general in Romania, in materie de pasiune pentru trenuri, oamenii nu pun prea mare pret si pe istorie feroviara. Poate aici pe Railnet sa reusim sa formam o noua generatie de pasionati educati spre a lua in calcul si trecutul caii ferate, nu numai prezentul "colorat" cu
elodii,
phoenix-uri sau
transmontane... SI ele sunt importante, insa pasionatii din alte tari pun mare pret si pe ceea ce a fost. Succes Mircea!