Pagina 1 din 1

Cartile mele (scrise)

MesajScris: 18 Feb 2013, 10:26
de V3R
Salutari.

De astazi, am decis sa fac disponibile cartile mele si in format electronic; chiar daca am primit comenzi pentru versiunea tiparita, nu toata lumea are bani de acesta.

Pentru detalii, accesati http://istorieferoviara.wordpress.com , sau contactati-ma pe adresa prezenta acolo la sectiunea contact.

coperta1.JPG


coperta2.JPG

Re: Cartile mele (scrise)

MesajScris: 18 Feb 2013, 20:05
de Daniel
Te felicit sincer pentru aceasta carte, insa esti sigur ca ideea vanzarii in format electronic este una buna? Imi aduc aminte de un site care vindea contenturi pentru Trainz (gen locomotive, vagoane, obiecte de tot felul, etc) care nu a reusit sa vanda mai nimic. Stii cum e la noi, vinzi de cateva ori si mai apoi produsul tau circula pe la alte cateva sute de persoane. Cred ca mai degraba ar trebui sa cauti sponsori pentru tiparirea si vanzarea cartii. E o idee. Felicitari sincere! :clap: :clap: :clap:

Re: Cartile mele (scrise)

MesajScris: 19 Feb 2013, 05:07
de V3R
Salutare.

Stiu cum e cu piratatul, nu se va putea combate absolut niciodata; am fost si pe la edituri, insa nu merita sa dau mii de euro pentru tiparire si publicare fara a avea nicio garantie ca imi acopar macar investitia. Sa fim seriosi, piata de carte din Romania este la pamant, in special cea de nisa..

Re: Cartile mele (scrise)

MesajScris: 19 Feb 2013, 20:01
de Daniel
Ai dreptate. Pirateria in cazul literaturii de nisa, este o lovitura destul de grea. Am vazut ca exista deja cateva persoane interesate in achizitionarea lucrarii tale, si din ceea ce am observat e vorba de oameni seriosi, trecuti de varsta adolescentei. Din pacate putin pasionati tineri pun pret si pe cartile cu trenuri. Majoritaea prefera sa dea 20-30 de lei pe cateva beri intr-o seara decat sa dea banii aia odata la cativa ani pe o carte din domeniu. Din acest motiv am renuntat si eu la ideea publicarii unor lucrari si am ramas pe varianta scrierii unor articole pe acest forum. Am ramas uimit sa vad ca pasionatii straini sunt extrem de interesati de ceea ce scriu. In general in Romania, in materie de pasiune pentru trenuri, oamenii nu pun prea mare pret si pe istorie feroviara. Poate aici pe Railnet sa reusim sa formam o noua generatie de pasionati educati spre a lua in calcul si trecutul caii ferate, nu numai prezentul "colorat" cu elodii, phoenix-uri sau transmontane... SI ele sunt importante, insa pasionatii din alte tari pun mare pret si pe ceea ce a fost. Succes Mircea! :dance:

Re: Cartile mele (scrise)

MesajScris: 19 Feb 2013, 22:24
de V3R
Salutare.

Eu stiu doar de doua persoane interesate deocamdata de lucrarile mele.

Deocamdata vreau doar un exemplar sa vand din fiecare, pentru ca vreau sa-mi cumpar trei carti noi, pana se mai gasesc..

Re: Cartile mele (scrise)

MesajScris: 26 Feb 2013, 18:37
de Daniel
Parerea mea este ca daca esti un pasionat adevarat, merita sa iei cartile acestea. Chiar daca ele sunt o compilatie a unor lucrari mai vechi, se constituie intr-un dictionar foarte util oricui este interesat de trenuri cu adevarat. Asadar, eu recomand tuturor achizitionarea acestei lucrari, mai ales dca nu aveti deja formata o biblioteca feroviara. In plus, cred ca pretul nu este unul prohibitiv. ;)

Re: Cartile mele (scrise)

MesajScris: 27 Feb 2013, 20:11
de V3R

Re: Cartile mele (scrise)

MesajScris: 27 Feb 2013, 22:19
de Daniel
Nu pot decat sa te felicit! Observ ca ai atacat si Istoria liniei Oravita - Anina, un subiect extrem de cautat in ultima vreme. ;)