Am prins-o si eu pe fosta mandrie a locomotivelor din Romania, 242 de Brasov. Din pacate stema i-a fost jumulita si pusa pe un delfin. Zice-se ca urmeaza si o icolizare... Poza este de azi. Pacat de ea, pacat de schema asta clasica de vopsire absolut geniala... Era una din preferatele mele...
Foto: Daniel
P.S. Coolmea e ca in acest moment avem 242 de useri inregistrati. Ce chestie...
Aceasi concluzie ca la seria 40 . Ma scuzati ,sper sa nu va suparati . Multumesc pentru intelegere ( Nu are rost sa ne resfiram prieteni ,arata mai frumos ca structura ,toate sa fie la locul lor )
Aleargă în vănt mănâncă şine Şi electroni zvâcnesc în vene Dar pulsul monstrului titanic, E anonimul, un mecanic.
41-0809-8 in Gara Obor. Acum nu o fi ea cea mai frumoasa si ingrijita locomotiva, da e totusi o chestie de melancolie cand vezi o clasica, oricum o fi ea...
Ultima oară modificat de Vladyz pe 15 Sep 2010, 21:18, modificat 1 dată în total.
Motiv:S'a atasat poza :)
Pe vremuri clasicele de la Obor erau cele mai elegante din cate imi aduc aminte. Aveau steme frumoase, scheme de vopsire clasice interesante... Dar asta se intimpla inainte de '89.
Nu pot decat sa te cred, nu am de unde sa stiu din pacate Oricum gara aia trebuia in ideea de baza sa fie una mult mai importanta decat e acum, dar ma rog
617..., una dintre fostele mari mandrii ale depoului Bucuresti Calatori isi petrece intr-o forma mizera apusul carierei...N-o mai vazusem demult. Cat despre 292, prima locomotiva modificata in anii '90 in colaborare cu Siemens, si ea a ajuns una dintre cele mai mari epave. Din ce constat, locomotivele care au fost candva ceva deosebit, au ramas si acum ceva deosebit...de jalnic.Pacat mare...