Mutarile in principal s-au facut din cauza incercarilor de implementare a sist. ETCS, 583 si 763 dotate cu ETCS v2 venind de la Arad la BC la schimb cu 880 si 802. La celelalte delfine nu stiu sa fi avut loc schimbari intre masini de cand au iesit din reparatie.
In rest, au mai fost transferuri de masini deoarece nefiind mecanici autorizati la vechile depouri nu aveau ce face cu masinile. Ex: 671 la BC - 747 la Cluj, 798 la Brasov - 857 la Galati, 871 la BC - 431 la Suceava, 802 la BC - 708 la Cluj etc
Thanks! Eu ma gandeam ca au fost date mai toate la Brasov pentru ca ala este cel mai vechi depou de electrice din Romania, cu cea mai mare traditie pe tema asta si de aici dotarea lui cu cele mai performante masini. Cred ca modernizarea liniei 300 nu va duce la viteze de croaziera de 160. Deja sunt probleme iarna la -18 grade celsius cu schimbatoarele de cale cu inima mobila - ingheata mecanismele. E doar un exemplu.
Probabil modernizate. Chiar nu cunosc intreg parcul de masini al CFR Marfa si nu cred ca ar fi imposibil ca unele sa fi suportat chiar vreo revizie generala ceva. Daca s-au mai modernizat masini la Marfa, atunci e de bine. Nu pot decat sa ma bucur.
Cred ca ai vazut ceva din clasa 40, am postat eu o imagine in topic cu EA 521 scoasa din conservare de curand si revopsita intr-o schema ce seamana, e adevarat, izbitor cu cea de ED. Sunt mai multe masini vopsite asa, prima fiind 746, urmata apoi de 530, 521, 529, 065, 214, 825.
ED 053 RO-SNTFM a Depoului Dej Triaj, fostă EA 007 trece pe directă la PANTELIMON cu o garnitură de Uagps-uri de la Constanța Port Zona B pentru Ronat Triaj, 05.06.2017 https://www.flickr.com/photos/134176422 ... ed-public/