Pagina 1 din 1

Bine v-am găsit!

MesajScris: 29 Dec 2016, 19:48
de cristiciursa
Bună. Numele meu e Cristi, lucrez de aproape 17 ani ca impiegat de mișcare în regionala Cluj, stația Cluj Napoca Est. Doar ce v-am descoperit, și sunt uimit de multitudine de informații pe care le găsesc, și intrigat că nu am auzit de voi pâna acum.

Re: Bine v-am găsit!

MesajScris: 29 Dec 2016, 19:59
de Daniel
Salutari si bine ai venit! Ma bucur ca mai avem un om de meserie pe forum, si te anunt ca vei fi primit in categoria Feroviari daca doresti. Am insa o intrebare la tine: de unde ai aflat de forumul nostru? In alta ordine de idei suntem destul de "vechi" pe piata. Ma mir ca nu stiai de noi, dar nu'i bai. Cred ca ai nimerit exact unde trebuie si te asigur ca vei fi apreciat aici (eu personal am o simpatie deosebita pentru cei din ramura Miscare - Comercial). :dance:

P.S. Sper sa fii sincer deoarece rangul de feroviar nu se acorda pasionatilor de trenuri ci strict angajatilor de la calea ferata indiferent de functie.

Re: Bine v-am găsit!

MesajScris: 29 Dec 2016, 20:12
de cristiciursa
Mi-am dat seama că sunteți vechi pe net după datele postărilor :) , eu am ajuns la voi cu un link de pe facebook la streaming-ul radio. Nu-mi explic nici eu cum de n-am dat de voi pâna acum, dar niciodată nu e prea târziu. Am vechime în meserie, mă pot considera feroviar cu ștate vechi, deci pot intra in categorie :) Mulțumesc

Re: Bine v-am găsit!

MesajScris: 29 Dec 2016, 20:14
de Daniel
Oke. Merg pe incredere. :dance:

Re: Bine v-am găsit!

MesajScris: 29 Dec 2016, 20:25
de cristiciursa
Poate asta te convinge :D

Re: Bine v-am găsit!

MesajScris: 29 Dec 2016, 20:32
de Daniel
Aoleu! M-ai convins! Dar te rog mult nu-ti pune poze sau scanuri cu acte personale pentru ca nu este OKE. ;) Puteai sa o trimiti in privat daca era. Scuze daca am fost prea incisiv dar in ziua de azi exista o avalansa de copii pasionati care se imagineaza in calea ferata ca mecanici, IDM, sefi de tren, etc si doresc sa pastram aceasta categorie rezervata doar celor din calea ferata, in semn de respect. Stima si consideratie! :)

Cu acest prilej, tin sa reamintesc tuturor celor care lucreaza in calea ferata, ca daca doresc sa intre in categoria Feroviari, trebuie sa ma contacteze in privat. Multumesc anticipat! :dance: