Nu prea imi plac aceste masini, plus ca am inteles ca sunt tare puturoase si operatorii de marfa prefera LDH-urile vechi (80) decat 84. Sper sa nu gresesc dar asa am auzit ca e.
Am senzatia ca motorul lucreaza in turatii mult prea mari ceea ce denota ca , convertizorul face greu presiunea de ulei necesara pentru a misca locomotiva. Si motorul e cam micut. Are acolo capote deschise, si se vede gol pana in partea cealalta a locomotivei. Cred ca pentru aceasta clasa baietii de la cluj au optat pentru Maybachuri.
Cred Trifule ca totusi nu prea fac treaba buna la manevra grea. Am vazut totusi astfel de locomotive in serviciu de tractiune pe linia Lipova-Timisoara cu trei vagoane, si chiar pe Cluj-Oradea unde sunt declivitati pronuntate si lungi.
Ei bine, cateva imagini cu o astfel de masina intr-o noapte de August 2011 la Chitila. Este vorba despre masina 84-1003-2 a operatorului national CFR Marfa, Depoul Bucuresti Triaj. Aceasta tracta un convoi la care era atasata "la roata" (remorcata) si masina 60-0971-6 a aceluiasi depou, si o garnitura de vagoane de marfa.
In urma cu aproximativ o ora am suprins din goana autobuzului aceeasi masina 84-1002-4 pe Centura. Efectua o manevra de impingere a unui covnoi de vagoane frigorifice tip Ibhs intre Bucuresti Vest si Chiajna: