zofei.2006 scrie:Regia Autonoma de Transport Bucuresti a echipat in urma cu cativa ani cateva autobuze Rocar de Simon cu afisaj Hannover schimbanduse vechiul afisaj O-Palled .
#1180 la Terminalu Piata Presei Libere, 13.09.2010

Stiu ca in anul respectiv vazusem unul in curte la URAC. Mai apoi in primavara respectiva (sa fi fost in februarie) a fost o mare conferinta de presa unde au fost prezentate si promovate puternic. Se spunea atunci din ce imi aduc aminte ca mai toate autobuzele DAC vor fi modernizate in felul asta. Aratau intr-un mare fel sa zic asa pentru vremea aia. La ceva vreme dupa nu s-a mai zis nimic despre proiect si cum ai descris si tu, au ramas cele trei bucati si cam atat. Pacat. Dar, asta este evolutia, incepusera sa apara si Rocar de Simon si asta cred ca a dus la sfarsitul oarecum prematur al proiectului... La autobuzele DAC stiu ca erau niste probleme cu tabla din care era facuta cutia. Era de calitate proasta si rugineau pe toate partile.Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori