Trainz Simulator 12

Trainz Simulator 12

Mesajde kdlehel pe 26 Apr 2011, 12:21

Site?: http://www.trainzportal.com/
Magazin: http://www.auran.com/auran/store/index.php?p=3&PID=362

A aparut trainz 12. Interesant dar chiar ce stie? Posibil puneti intrebarile astea. Sa vedem in detaliu ce stie.

cerinta de system: minim

OS: Windows XP SP3, Vista or Windows 7
CPU: Pentium D at 3.4GHz
RAM: 1 GB
HDD: 15 GB free disk space
Graphics: 128 MB Graphics Memory
Sound Card: DirectX 9 Compatible
DirectX: Version 9.0c

recomandat:

OS: Windows XP SP3, Vista or Windows 7
CPU: Intel Core 2 Duo or equivalent
RAM: 2 GB
HDD: 15 GB free disk space
Graphics: 256 MB Graphics Memory
Sound Card: DirectX 9 Compatible
DirectX: Version 9.0c

In general contine aceas slogan ca la restul trainzurilor de pana acuma numai ca mi se pare mult mai diferit cateva chestii.

Multi userii trainzului sa bagat in seamac a sa explice por si contra ul traizului de astazi sau userii ce foloseau versiuni anterioare.
Acolo avea probleme cu draw distance ul si umbre si tolerantia obiectelor unde su era posibil crearea unei rute realiste ce cere multe obiecte si detaliile au dus la demolarea totala a jocului ca scripturile nu suporta obeicte si motorul grafic la fel.

Fostul motor grafic numit jet se avansa cu fiecare versiune a trainzului dar nu era conceput pentru detalii si grafica mare.
Da cum se zice trainz 12 are un alt motor cu suport mare de grafica si obeicte tin sa zic ca pana acuma la orice sumulator de trenuri railworks este primul care nu aer limita de obeicte la o ruta la fel si trenuri ce merge fara probleme si tot timpul se optimizeaza spatiul virtual. Sa vedem trainz 12 suporta acest lucru? Asa se zice ca da. Cand apare si la romania osa zic daca suporta sau nu, ori auran sau n3v games acuma face ceva bun sau este un hoax ce le fura userii.

lucru interesant langa rute este multiplayerul ce este pe felul urmator: Jocul are un client construit in joc unde are acces la retea la servere existente. Logica multiplayerului este urmatorul:

are suport lan si internet.

mergi cu prietenul tau ori duc tren personal in aceas ruta cu prietenul tau care este pe aceas linie si poate asteapta la o gara sa vii tu unde puteti sa deceti trenurile voastre. puteti lucra impreuna la o gara ocupata lucrand cu manvere sau la industrii unde puteti care lamne carbuni nisip petrol se alte comoditati. Daca aveti unul o ruta creat de voi puteti sa jucati in aceas ruta numai daca amandoi aveti acelasi ruta nemodificat si trenuri aceas nemodificat.
Multipalyerul va da o senzatie foarte superba unde nu calculatorul controleaza traficuri de trenuri ci la fiecare tren este un mecanic viu ce conduce trenul lui. Daca vati saturat de condus puteti fi dispatcherul care schimba macazele si semnale asa recreand o lume similar realitatiilor. Pana acuma nu am aflat cate useri se poate juca pe net dar sunt sau va fi multe servere cu rute diferite ce se poate descarca de pe serverul auran vinand cu obiecte si material rulant creat pentru sesiune.

pro ul multiplayerului va fi ca se poate juca multi useri cu diferite interactiuni. Se poate conduce tren de calatori marfa se poate face ca la realitate ca este un mecanic cu locomotiva lui care osa duca un tren de persoane un al user va scoate trenul din depou si duca la gara se decupleaza si trage trenul venit in gara la depou si asa mai departe. Este posibil discutia in server unde se poate discuta fiecare task.
Contra. ca sa jucati in aceasi ruta trebuie sa aveti toti aceas obiecte sau acea ruta. la fel si material rulant aceas. de a avea inseman ca trebuie sa avti instaalt aceste addonuri.
TREBUIE SA AVETI JOCUL ORIGINAL CU SERIALUL REGISTRAT LA AURAN. ALTFEL NU VA MERGE.

altele despre joc ca urmatoarele ruta vin cu joc:

Southern China
ECML Kings Cross - Newcastle
Balezino - Mosti
Debrecen - Nyiregyhaza
Mojave Sub Division
Municipal transit railway
Norfolk & Western - Appalachian Coal
Northeast Corridor - Wilmington To Philadelphia
in aceste rute se poate juca deja in retea tin sa zic ca fiecare ruta vine ca material rulant adegvat.

Da si aici se poate juca cu addonuri care erau create pentru trainz 2010 numai cu ala este compatibil. Din fericire un lucur bun este ca tranzdem ul este compatibil cu joc si se poate crea rute cu relief real.

Crearea rutelor este posibil chiar in detalii. Creatorul a mai primi imbunatatiri ca sistemul layer si speed tree ce era deja incorporat in trainz 2010.

Un film de introducere:
daca nu merge linkulde mai sus http://www.youtube.com/watch?v=XelHX9tAzKE

Inca asteptam aparitia jocului deja se poate cumpara de pe net versiunea download.

Daca descarcati de pe torrent sa stiti ca multe au versiuni alfa sau beta. deci nu merge ca atare. Jocul in retea nu va fi posibil deloc si mai apar minuni ca jocul porneste odata dar de a 2 a oara nu. originalul voate sa vina in vorba eu personal asa cred ca sant cateva suporturi ca daca se intampla o eroare jocul se repara singur verificand baza de date si daca gaseste ceva problema se repara singur sau daca au disparut ceva fisiere imperative alejocului el se descarca automat de pe serverul lui. jocul are fuctie de a descarca automat service packurile disponibilie si testate.

in Romania cred ca apare carand dupa cateva zile a datei de aparitie a jocului ce este posibil azi sau maine versiune in cutie.

Jocul este in total pe la 8 giga deci e nevoie hard din plin si resurse bune.

jocul cred ca se poate cumpara de la situl http://www.gamestore.ro ca chiar versiuni anterioare inca se poate cumpara de acolo. pretul jocului va fi pe la 140 150 lei + taxa postala.

Eu zic daca aveti ceva nelamuriri consultati linkurirele de mai sus sau scrieti aici. Asteptam jocul mai ales multimplayerul. Cu putina spreanta cred ca osa ie in joc la server rute ca oravita-anina, brasov-toplita sau tagu mures deda, sau asa mai departe. Depinde de toti trainzisti care ia trainz 12.
Ultima oară modificat de Vladyz pe 26 Apr 2011, 15:56, modificat 1 dată în total.
Motiv: S-a modificat linkul de youtube deoarece nu era postat corespunzator pentru a putea fi vizualizat pe www.railnet.ro
Avatar utilizator
kdlehel


Mesaje: 614
Membru din: 01 Noi 2009, 19:09
Localitate: Sandominic

Re: Trainz Simulator 12

Mesajde Daniel pe 29 Apr 2011, 21:45

Partea cea mai faina e ca se poate juca in retea, numai sa ai masina buna, nu gluma! Super fain oricum! :)
Avatar utilizator
Daniel


Mesaje: 9782
Membru din: 28 Oct 2009, 21:05
Localitate: Bucuresti
Avertismente: 1

Re: Trainz Simulator 12

Mesajde kdlehel pe 30 Apr 2011, 18:49

pai da necesita un pc adecvat.
Avatar utilizator
kdlehel


Mesaje: 614
Membru din: 01 Noi 2009, 19:09
Localitate: Sandominic

Re: Trainz Simulator 12

Mesajde kdlehel pe 07 Mai 2011, 21:30

am luat originalul. Impresie din prima este viteza de incarcare si distantele vizibile munti si altele chiar suporta foarte multe obiecte. Detalii, sunete foarte bine redate chiar imprewsionant si o diferenta foarte mare fata de versiuni anterioare. Asta suporta procesoare cu mai multe nuclee (in fine). Multiplayer ul e greu de gasit dar urmeaza sa fie testate.

Cu noutati osa revin. Inca ceva nici un content romanesc nu este suportat pana nu va fi contenturile modificat jocului.
Avatar utilizator
kdlehel


Mesaje: 614
Membru din: 01 Noi 2009, 19:09
Localitate: Sandominic

Re: Trainz Simulator 12

Mesajde kdlehel pe 09 Mai 2011, 15:12

o alta noutate este suportul precesoareler cu mai multe nuclee. la fel si memorii. Editorul rutelor este aceas ca si la trainz 2009 numai ca sistemul layer este incorporat. Date si vremea se seteaza din meniu de la optiuni. La un Tile suporta multe obiecte una peste celalat. Se poate pune o multime de obiecte industrii am observat la unele industrii unde se dechide usa vagonului de marfa. apar lazile inauntru si se inchid usile.


Un lucru exceptional este ruta americana barstow mohave unde celebra bulca numit techachappy este prezent. Am filmul fin acea ruta si da aproape este dentic acelei zone. Un lucur bine facut.
Avatar utilizator
kdlehel


Mesaje: 614
Membru din: 01 Noi 2009, 19:09
Localitate: Sandominic

Re: Trainz Simulator 12

Mesajde mikeattila pe 10 Mai 2011, 13:20

Extraordinar lehel asa este cum ai spus si asteptam un service pack care sa rezolve problema contentului mai vechi sa putem continua ce am inceput in TS 2009.
Necesita un calculator performant cu placa video si placa de sunet daca vreti sa va bucurati de acest simulator foarte performant.
Avatar utilizator
mikeattila


Mesaje: 95
Membru din: 22 Iun 2010, 20:06
Localitate: Tg.Secuiesc Jud.Covasna

Re: Trainz Simulator 12

Mesajde kdlehel pe 10 Mai 2011, 16:39

Un service pack ca sa recunoasca contentul vechi este cu greu posibil. fiecare content trebuie modificat dupa cum urmeza:

model: textura de vara
textura de iarna
iluminare in timp de noapte

...........daca este vorba de o casa.

La material rulant este olta tema. Deci fiecare model la script trebuie modificat cateva randuri, concret ce nu am aflat.

Incercand un add on vechi mi a iesit cu o eroare ca ne este comaptibil cu nustiu ce. a recizat dar eu nu eram destul de atent ca sa abserv detaliile.

Eu zic pana nu va fi schimbat addonurile NU MERITA jucat cu addonurile astea ca pote sa duca la demolarea jocului.
Avatar utilizator
kdlehel


Mesaje: 614
Membru din: 01 Noi 2009, 19:09
Localitate: Sandominic

Re: Trainz Simulator 12

Mesajde Daniel pe 14 Mai 2011, 15:28

Ei bine, ca sa vedeti si voi ce inseamna cu adevrat sa cumperi un soft cu licenta, cei de la Auran mi-au trimis un newsletter in care anunta bonusuri de exceptie la achizitionarea direct de pe sit-ul lor a noului Trainz Railroad Simulator 2012!!! Cea mai tare oferta lmitata, este Editia de Colectie lansata cu prilejul implinirii a 10 ani de existenta a acestui simulator de exceptie! :dance:

TRZ12 discount1.JPG
Sursa: auran.com

TRZ12 discount2.JPG
Sursa: auran.com

TRZ12 discount3.JPG
Sursa: auran.com


;)
Avatar utilizator
Daniel


Mesaje: 9782
Membru din: 28 Oct 2009, 21:05
Localitate: Bucuresti
Avertismente: 1

Re: Trainz Simulator 12

Mesajde kdlehel pe 14 Mai 2011, 19:55

pai nu stiu cand apare versiunea in cutie se poate cumpara si versiunea download. total 4 ore trebuie pentru descarcarea completa. El se descara un update. deja la situl trainzor.com la forum a venit unul peste mine sa-i dau lui serialul jocului. intre plizzzuri de o mie de ori. Nu prea cred ca acolo o sa fie cumparat. Versiunea download pe torrent este alfa sau beta si merge numai cand internetul este oprit pe calculator.

Pe mine m-a costat 153 lei versiunea download si cine vrea, sa cumpere de la situl oficial.
Avatar utilizator
kdlehel


Mesaje: 614
Membru din: 01 Noi 2009, 19:09
Localitate: Sandominic

Re: Trainz Simulator 12

Mesajde Daniel pe 14 Mai 2011, 23:23

Eu as lua versiunea la cutie. E mai fain asa decat cea de download, mai ales ca pe la Auran situl merge prost uneori. Plus de asta "ce-i in mana nu-i minciuna". ;)
Avatar utilizator
Daniel


Mesaje: 9782
Membru din: 28 Oct 2009, 21:05
Localitate: Bucuresti
Avertismente: 1


Re: Trainz Simulator 12

Mesajde kdlehel pe 15 Mai 2011, 19:41

o galeria cu o ruta descarcatata de la download station. ruta pentru multiplayer in trainz 12.

Welcome to industrail.
http://s43.photobucket.com/albums/e379/ ... ainz%2012/
Avatar utilizator
kdlehel


Mesaje: 614
Membru din: 01 Noi 2009, 19:09
Localitate: Sandominic

Re: Trainz Simulator 12

Mesajde kdlehel pe 05 Aug 2011, 16:21

as dori sa duvulg un fel de secret referitor la trainz 12. multe situri tin in secret deci situri romanesti altii nu stiu aceasta chestie. Multe addonuri ce erau pentru versiuni trainz precedente contenturile nu merg. asta se poate rezolva cu urmatorul program.

Cateva traizisti din auran au conceput un program sca sa rezzolve preblema scripturilor in trainz e bine si e similar dar cateva informatii nu sunt adaugate si trainz 12 nu intelege ce sunt alea si modifica ca content cu eroare.

http://members.optusnet.com.au/~villaump/pevsoft.htm

situl are mai multe programe dar asset x ul este ce face treburile ca atare. mai trebuie descarcat PEV's Images2TGA, PM2IM and QuickShadows

ca sa ruleze ca atare. trainzurile au in folderul de instalare un folder editing incare este stocat toate datele ce sa instalat in joc.

dupa adaugarea aseturilor daca e in format cdp ajung aici ce trainz 12 reconoaste ca are erori. Cu asset x se poate deschide din editing aceste asseturi in care trebuie verificat cu diganostics si la repair trebuie ales totul deci repara asta , celalt totul din meniul repair. salvati si apar deja in train acceturile ce erau cu erori.

Aceste informatii am investigat am incercat si am postat oficial pe Railnet.ro

Asta nu coiicide cu copyright sau astfel de chestii. e gratis de folosit si e usor.

SUcces.
Avatar utilizator
kdlehel


Mesaje: 614
Membru din: 01 Noi 2009, 19:09
Localitate: Sandominic

Re: Trainz Simulator 12

Mesajde Andrei98 pe 16 Iul 2013, 10:31

Mie nu imi place acest joc,deoarece nu accepta contentul pentru versiunile anterioare,si nu accepta erori,ceea ce este un incovenient, pentru ca jumatate din contentul romanesc are erori. Raman tot cu trainz 2009.
Cont YouTube:Andrei Cezar
Flickr:Andrei.CFRbv
Avatar utilizator
Andrei98


Mesaje: 951
Membru din: 15 Iul 2013, 11:27
Localitate: Bucuresti
Avertismente: 1


ÃŽnapoi la MSTS - RAILWORKS - TRAINZ

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator

Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Style by Webdesign www, książki księgarnia internetowa podręczniki