Vad ca ai suprins si niste Laaers-uri pentru transportul automobilelor, destul de interesante. In schimb de de parte cel mai interesant mi se pare acel LDH negru cu fremul si sasiul vopsite in rosu. Nu l-am mai vazut pana acuma si cred ca este o aparitie interesanta. Stii cumva cui apartine si ce numar are?
Favorita mea EA1 329. Aceasta locomotiva este foarte buna din punct de vedere tehnic chiar daca exteriorul nu este la inaltimea performantelor ei. La inceputul acestui an a primit osii noi pentru VN (140km/h) si acuma face servici pe toata magistrala 900 la toate tipurile de trenuri si personale spre arad. Recent am surprinso venind de la Caransebes cu P9575 si plecand spre Arad tot cu un personal :
Aleargă în vănt mănâncă şine Şi electroni zvâcnesc în vene Dar pulsul monstrului titanic, E anonimul, un mecanic.
Dupa cum probabil ati observat activitatea mea pe forum a scazut foarte mult din diferite motive , asa ca am luat deciza de a face o pauza pe forum , pe youtube si pe flickr pana aprilie-mai.
Aleargă în vănt mănâncă şine Şi electroni zvâcnesc în vene Dar pulsul monstrului titanic, E anonimul, un mecanic.