Trifu22 scrie:Pacat ca nu era pseudopasionata Didi la pozat pe locu' unde a aterizat!
Trifu22 scrie:Ce frumos sade ea p-o parte!
Pacat ca nu era pseudopasionata Didi la pozat pe locu' unde a aterizat!
COSTACHE MIHAIL scrie:Surse apropiate anchetei spun că locomotiva era pregătită pentru plecare, urmând ca mecanicul să o manevreze. Numai că bărbatul a coborât pentru necesităţi şi nu a asigurat locomotiva. Aceasta a străbătut cei 10 kilometri în doar 3 minute, având o viteză de peste 200 km/h, când în mod normal, acest traseu este parcurs în 15 minute, cu o viteză de doar 65 de km/h.
zimbrulcarpatin scrie:COSTACHE MIHAIL scrie:Surse apropiate anchetei spun că locomotiva era pregătită pentru plecare, urmând ca mecanicul să o manevreze. Numai că bărbatul a coborât pentru necesităţi şi nu a asigurat locomotiva. Aceasta a străbătut cei 10 kilometri în doar 3 minute, având o viteză de peste 200 km/h, când în mod normal, acest traseu este parcurs în 15 minute, cu o viteză de doar 65 de km/h.
Poate gresesc cu acest post, dar un sulzer nu are cum sa depaseasca aceasta viteza. Din cate am vazut, exista limitatori de viteza, ce ii da voie locomotivei sa ruleze cu 100, 120 ori 160 km/h. Momentan doar atat am de comentat cu privire la acest subiect.
zimbrulcarpatin scrie:COSTACHE MIHAIL scrie:Surse apropiate anchetei spun că locomotiva era pregătită pentru plecare, urmând ca mecanicul să o manevreze. Numai că bărbatul a coborât pentru necesităţi şi nu a asigurat locomotiva. Aceasta a străbătut cei 10 kilometri în doar 3 minute, având o viteză de peste 200 km/h, când în mod normal, acest traseu este parcurs în 15 minute, cu o viteză de doar 65 de km/h.
Poate gresesc cu acest post, dar un sulzer nu are cum sa depaseasca aceasta viteza. Din cate am vazut, exista limitatori de viteza, ce ii da voie locomotivei sa ruleze cu 100, 120 ori 160 km/h. Momentan doar atat am de comentat cu privire la acest subiect.
zofei.2006 scrie:62-1351-3 a ajuns la Craiova unde urmeaza sa fie reparata.
Trifu22 scrie:Prevad ca devine piese de schimb
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori