o locomotiva din China

un exemplar din celebrul bullet train japonez

locomotiva de la trenurile de lucru de la constructia tunelului pe sub Canalul Manecii

motorul Sulzer 6LDA28 similar celui de pe clasa 80/81/69/73, turbosuflanta fiind diferita

Vad ca ai inceput cu una de-a noastra, cu celebra BR Class 56 construita la fostele uzine Electroputere din Craiova intre anii 1976-1984. Ar fi multe de vorbit despre aceasta masina, care inca mai face serviciu pentru anumite companii private. Si din cate stiu are acelasi motor ca si DA-urile noastre, si daca ma insel, poti sa ma contrazici, pentru ca din ce am observat de cand postezi la noi pe forum, esti expert in asa ceva. Dintre pasionatii din tanara generatie, pe care-i cunosc in tara, Trifu era expert pentru ca este singurul pasionat care viseaza si noaptea motoarele astea (nu ca altii care se erijeaza in "sulzeristi" si-si termina exaltarea cu cateva poza luate de pe un semnal rablagit...). Trecem peste.

Am vazut si un vagon vdechi cu 3 osii. De ce nu avea doua??? La ce folosesc boghiuri cu trei osii, sau ma rog, sase osii la un vagon? Poate cineva sa-mi explice? 

ÃŽnapoi la ISTORIE FEROVIARA / RAILWAY HISTORY
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori