ZILELE METROREX ANULATE !!!

ZILELE METROREX ANULATE !!!

Mesajde vlad pe 17 Noi 2015, 09:49

Intrand iarasi putin in paine am vb cu purt. de cuv. al Metrorex, care cu un glas "trist" mi-a comunicat urmatoarele:

Multime adunata in holul dintre cele doua centre de comanda. Crowded visitors gathered in the hallway between the two command centers.jpg
Foto arhiva: Daniel ("33 de ani de Metrou" noiermbrie 2012)


1.Ziua Lucratorilor Metrorex din data 19 Noiembrie 2015 este anulata.
2. Nu va exista nici un fel de manifestatie publica sau interna.

Deciziile efectuate si enumerate mai sus au fost luate in scop de a comemora tragedia din Club Colectiv, utilizandu-se un mod formal de solidaritate.
vlad


Mesaje: 107
Membru din: 29 Mar 2012, 23:33
Localitate: Bucuresti

Re: ZILELE METROREX ANULATE !!!

Mesajde vlad pe 17 Noi 2015, 12:11

Dupa cum am promis, am solicitat un comunicat de presa celor de la Metrorex SA si mi-a fost raspuns intr-un timp pot spune record.

Comunicat de presă

17.11 2015

Metroul bucureştean aniversează 36 de ani de existenţă

Dragi prieteni ai metroului, suntem bucuroşi să vă anunţăm că anul acesta, pe 19 noiembrie, aniversăm 36 de ani de existenţă. Această aniversare nu este doar o ocazie de a celebra rezultate satisfacţii profesionale, ci şi de a ne aminti de valorile care ne-au marcat existenţa şi care vor fi “motorul” pentru următorii ani ai societaţii.

Într-o economie de piaţă tânără şi dinamică, 36 de ani înseamna istorie, deoarece au fost ani intenşi, în care ne-am adaptat la cerinţele unei pieţe în permanentă schimbare. Spiritul inovator, colegialitatea şi lucrul în echipă sunt valori pe care managementul companiei a reuşit să le imprime permanent. Le suntem recunoscători tuturor colegilor nostri, atat celor care ne-au fost alaturi de-a lungul timpului cât si celor cu care continuăm misiunea noastră si fără de care aceasta aniversare nu ar fi fost posibilă. In egală masură, le mulţumim clientilor şi colaboratorilor noştri pentru încrederea acordată în toţi aceşti ani.

Toate manifestările pregătite pentru sărbătorirea zilei lucrătorilor de la metrou au fost anulate în semn de respect şi solidaritate cu victimele dezastrului de la COLECTIV.


La mulţi ani tuturor lucrătorilor de la metrou, călătorilor şi colaboratorilor Metrorex!BIROUL COMUNICARE ŞI RELAŢII CU PRESA METROREX
vlad


Mesaje: 107
Membru din: 29 Mar 2012, 23:33
Localitate: Bucuresti

Re: ZILELE METROREX ANULATE !!!

Mesajde Daniel pe 18 Noi 2015, 19:29

Cred ca motivul real sunt atacurile ISIS din Paris si tentativele din Germania, ca sa nu mai spun ca azi la Lokoshaza au fost prinsi niste simpatizanti ai acestei organizatii teroriste in drum spre Romania undeva. Deci asta este in opinia mea adevaratul motiv, deoarece urma sa fie si o vizita pentru oricine doreste in Depoul Berceni. Insa, atata timp cat aproape in fiecare seara grafferii intra in depourile Metrorex si mazgalesc in liniste (probabil cu "acordul" cuiva de acolo) toate metrourile pe care le prind, atunci tot asa pot intra si "grafferi" cu bombite si altele de genul.

In fine. Pacat ca s-a luat decizia asta, pentru ca, Romania inca nu este tara in care serviciile secrete sa lucreze in interesul nostru si sa ne protejeze de atacuri teroriste, ci isi vad de afacerile lor bine merci cu oricine pe orice bani. Cat despre vigilenta... Sa fim seriosi... Deci, si cu si fara acces in depouri pentur vizitatori pentru o zi, un eventual atac terorist nu poate fi impiedicat in Romania, din pacate. Doamne fereste de asa ceva! :(
Avatar utilizator
Daniel


Mesaje: 9782
Membru din: 28 Oct 2009, 21:05
Localitate: Bucuresti
Avertismente: 1


Înapoi la METROU

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori

Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Style by Webdesign www, książki księgarnia internetowa podręczniki