OLECO scrie:Pofta vine mancand. Oamenii habar n-au ce e ala un muzeu. Daca ar fi o hala special amenajata, cu modele vechi care au circulat prin Bucuresti, sa vezi ce public o sa fie. Daca acel Muzeu ar fi si in circuitul "Noaptea muzeelor", ar fi o chestie desteapta.
Am vazut filmulete cu muzee de prin alte tari si am ramas placut impresionat. Dar romanii stiu doar... m__e psd... ATAT!

Well... asistand la interviul dat, la televiziune, de ministrul transporturilor in urma cu cateva momente... nu poate sa ne mire attitudinea civica! Motive exista.
Un muzeu presupune ceva mai mult decat adunarea unui numar de 20 de vehicule si introducerea lor intr-o hala. atrag doar atentia ca exista un muzeu tehnic, care inglobeaza si o arie auto, destul de austera! Deci un singur muzeu pentru TOATA tehnica! Sunt sanse zero sa vezi o hala doar pentru autobuze si tramvaie vechi... Sunt sectoare economice
productive in criza acuta de forta de munca. Adica mai simplu enuntat... viitorul e pe masa. Trebuie sa ne raportam la realitate. Nu poti sa mergi cu politica de salarii China si sa vrei sa te intitulezi Germania!
Daniel scrie:Aici ai atins un subiect foarte sensibil. Din pacate generatiile mai tinere nu prea au cultura generala si traiesc mai mult pe spinarea parintilor pana la varste destul de "inaintate". Au timp de filosofeala dar cultura generala nu. Normal ca sunt atrasi de orice altceva numai de istoricul transporturilor nu...
Valeu, usor ca o luam pe urma forumului "metrou usor politic". Mai lasati televizorul ala! Sau la ce va uitati voi?

Doar vine dispora in vizita!
Noi am fost prin blocul comunist, sper ca va amintiti ce-i ala comunism, corect? Ala "cu noi muncim nu gandim", producem pe stoc marfa depasita nevandabila si asteptam! Falimentul!