Cat de curand, colegul nostru DAGI111 va veni cu o noua ruta pentru Trainz: SÃŽNTANA - BRAD. Ruta este inca in lucru, este semireala - dupa cum ne spune autorul, si sincer pe mine m-a convins ca merita desecarcata si jucata. In curand numai pe Railnet.ro - vor sosi si prinscreenuri! Felicitari autorului!
Am de spus un singur lucru. Mai modeleaza umpic muntii aceea ca parca is niste conuri. Apoi vezi ca liniile sa fie drepte. Si cand faci o poza apasa alt+u si o sa vezi ce se intampla
Stiu ca multi dintre voi de abia asteptati ruta. Am fost asigurat ca nu mai este mult pina la finalizarea lui. Inca se mai lucreaza la anumite detalii pentru a va bucura din plin de aceasta ruta. Cu bine!
deal-urile alea sunt prea ascutiti si mari ..... ruta nu prea foloseste multe gen-uri de textura ( ar trebui sa folosesti texturma multa + iarba tufise pe langa lini si copaci bine inteles ) bafta in continuare
Buna pentru trainz fan din decembrie 10 recunsruesc ruta Santana - Brad cu trans dem ruta reala inca un pic trebuie sa asteptati ca sant plecat afara Wien cand vin acasa mai dau niste rapunsuri