Vlad0012 scrie:eheeee peste 5000 de vizualizarii![]()
sulzerul 0733 scrie:Eu nu sunt un fan al LE, adica imi plac si le pozez, dar nu sunt lesinat dupa acestea. Dupa cum,unii, bine stiti, pasiunea mea sunt sulzerele. Totusi, urmarind acest topic si vazand o asemenea masina, cu certitudine pot sa spun ca e imposibil sa nu te indragostesti iremediabil de ea. Este si cazul meu, singurul meu regret fiind acela ca nu am reusit s-o vad pana acum decat in poze si clipuri.Oricum nu e timpul pierdut, poate reusesc totusi sa dau de ea, daca nu, ma uit in continuare la poze si clipuri. Felicitari Clony pt acest minunat topic precum si echipei care se ocupa de aceasta frumusete si are grija de ea. Uite asa, masina 060-EA-106, Regina Banatului(un titlu binemeritat de altfel) si-a mai adaugat un fan. Inca o data, felicitari
![]()
![]()
Trifu22 scrie:Viata lunga Reginei
Bat obrazul baietilor care au comparat clasa 41 (106) cu 47 (551). COMPARATII DE ACEST GEN NU SE FAC.
sa traiasca si 551
1nt3rpol_106 scrie:e clara treaba) imd 10000 vizualiazari...Se vede cel mai indragit topic....Multumiv Vladyz pt poze....bafta in continuare
1nt3rpol_106 scrie:
e clara treaba) imd 10000 vizualiazari...Se vede cel mai indragit topic....Multumiv Vladyz pt poze....bafta in continuare
ÃŽnapoi la LOCOMOTIVE CU PERSONALITATE / ENGINES WITH PERSONALITY
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator