SONDAJ LA SCARA "VIRTUALA"

Cine credeti ca este mai important?

Chestionarul s-a închis pe data de 22 Sep 2010, 14:00

Creatorul de modele 3D
7
54%
Creatorul de rute
5
38%
Reskinner-ul
1
8%
 
Voturi totale : 13

SONDAJ LA SCARA "VIRTUALA"

Mesajde Daniel pe 12 Sep 2010, 14:00

Salutari! Recent mi-a venit ideea unui sondaj destinat exlcusiv impatimitilor de simulatoare feroviare. Ma intereseaza sa aflu parerea voastra vis-a-vis de importanta fiecarui tip de creator in cadrul unei echipe care lucreaza pentru ca voi sa va bucurati de aceste jocuri. Vreau sa stiu cine credeti ca este mai important in opinia voastra, ca simpli consumatori de simulatoare: creatorul de modele 3D, creatorul de rute sau reskinnerul?

Pentru creatorii de activitati nu am alocat un loc, deoarece in anumite simulatoare activitatile vi le puteti crea singuri, mai ales ca sondajul se refera la toate simulatoarele bine cotate in Romania, respectiv Trainz si MSTS. Asadar, sa nu mai pierd timpul sau sa mai bat campii si sa trecem la votare. Sondajul este deschis timp de 10 zile.
Avatar utilizator
Daniel


Mesaje: 9782
Membru din: 28 Oct 2009, 21:05
Localitate: Bucuresti
Avertismente: 1

Re: SONDAJ LA SCARA "VIRTUALA"

Mesajde danny96 pe 12 Sep 2010, 14:33

Toate au rolul lor si fiecare rol este foarte important.Eu am votat creatorul de modele 3D deoarece asta mi se pare cel mai greu.
Dupa cum am spus si mai sus,fiecare are rolul lui...
1.Se face un model 3D , dar daca nu are textura ? ce facem ?
2.Se face modelul 3D si texturare , dar daca nu avem ruta ? unde ne jucam cu el ?
Avatar utilizator
danny96


Mesaje: 957
Membru din: 03 Mar 2010, 21:57
Localitate: Comanesti

Re: SONDAJ LA SCARA "VIRTUALA"

Mesajde maaneken_pis pe 12 Sep 2010, 17:32

in general un modelator 3D face si o textura... nu poti modela daca nu ai si o textura. Reskinerul ...."se suprapune" pe textura modalatorului.
Eu sunt pt creatorul de rute. Sunt mai interesante rutele decat un model 3D. Poti pune si un cub in simulator cu care sa "hoinaresti" prin ruta
maaneken_pis


Mesaje: 87
Membru din: 09 Mar 2010, 22:03
Localitate: bacau

Re: SONDAJ LA SCARA "VIRTUALA"

Mesajde Alina pe 13 Sep 2010, 15:55

Toti sunt buni
ImagineImagineImagine

ANTI-Iasmin,Dionis,Mihai,Mihai-Aurel

PRO-Railnet.ro
Avatar utilizator
Alina


Mesaje: 75
Membru din: 22 Aug 2010, 13:39

Re: SONDAJ LA SCARA "VIRTUALA"

Mesajde Daniel pe 14 Sep 2010, 16:52

Pentru mine, creatorul 3D este cel mai important. Rute exista si gata facute in joc, si de multe ori iti poti face propria ruta destul de usor in anumite simulatoare. Dar fara materialul rulant dorit sau obiectele necesare conform cu imaginatia fiecaruia, nu prea ai ce face. Cat despre cei care fac reskinuri, munca lor este mult mai usoara, as spune ca este frisca de pe tort, iar unii creatori 3D livreaza modelele si cu skinurile potrivite. E doar o parere. ;)
Avatar utilizator
Daniel


Mesaje: 9782
Membru din: 28 Oct 2009, 21:05
Localitate: Bucuresti
Avertismente: 1

Re: SONDAJ LA SCARA "VIRTUALA"

Mesajde EA033 pe 21 Sep 2010, 00:59

Parerea mea dintotdeauna legata de simulatoarele acestea, a fost una foarte proasta de la inceput. Le-am considerat ceva hidos, nu au absolut nicio legatura cu lumea reala si cu pasiunea pentru trenuri si sunt formate din niste gasti de copii care se cearta si isi dau in cap unii altora pentru niste modele prost lucrate si prost desenate. Aceste comunitati nu au facut altceva decat sa separe si sa dezbine cel mai tare comunitatile de pasionati. Inca de acum 5 ani cand am intrat intaia oara pe saitul train-sim, am constatat ca nu exista altceva decat scandaluri pentru nimic. Aroganta si dispret unii fata de altii pentru niste lucruri fara miza...fara nicio valoare. Credeti-ma oameni buni, ca niste modele facute intr-un program piratat, pentru un joc care nu mai are miza nici macar pentru cei de la Microsoft nu au absolut nicio valoare de niciun fel. Dar totusi exista inca multi oameni care creaza din aceste lucruri un mod de viata. Nu ma consider un mare pasionat, desi activez in domeniu de o viata, insa pentru mine acesti oameni nu au absolut nicio valoare, indiferent in ce mod ar incerca ei sa o demonstreze.De fapt, nici nu am nevoie ca ei sa imi demonstreze nici mie nici celorlalti nimic. Este mai bine sa isi vada de simulatorul lor, cat mai departe de lumea reala si separati ca de un perete de sticla de tot ceea ce inseamna realitatea cotidiana.

Sigur, ca nu trebuie sa generalizam - sunt convins ca printre acei membri de pe acele forumuri, exista si oameni de bun simt care joaca acele simulatoare din pura curiozitate sau pentru ca aceste simulatoare reprezinta o parte din aceasta pasiune in viziunea lor. Tot respectul meu pentru acea parte. Din pacate, marea majoritate, nu este altceva decat o gasca inchisa ermetic si interiorizata intr-o lume virtuala care nu are nicio legatura cu pasiunea fata de trenurile reale. Pentru mine, dovada vis-a-vis de asta consta in faptul ca cei care se erijeaza in membri fondatori,sau stiu eu ce lideri ai acestor comunitati, habar nu au cate osii are o locomotiva DA, sau ce inseamna numarul acela scris pe o placuta de aluminiu montata pe caroseria sa.

Daca totusi ar fi sa ma intrebati pe mine legat de acest subiect, eu cred ca cel mai important este creatorul de modele 3d. De ce cred acest lucru, deoarece un model in acel simulator poate rula si fara skin pe el. Poate rula ca blank fara probleme. DIn pacate exista o sumedenie de reskineri care realizeaza niste opere execrabile si care culmea, sunt cei mai aprigi in a porni fel si fel de scandaluri pentru a-si apara asa zisele lucrari, realizate pe modelele altora. Creatorul de rute ar fi dupa parerea mea pe locul 2. Un model de locomotiva poate rula si pe ruta data odata cu pachetul jocului.

Oricum, in linii mari, eu cred ca aceste comunitati au o valoare care pentru mine frizeaza ignoranta totala. Consider ca exista multe alte lucruri frumoase de facut decat sa bagam in seama astfel de caractere. Daca lor le place acel joc, sunt liberi sa aleaga, insa pentru mine nu valoreaza doi lei.

O seara buna !
EA033


Mesaje: 408
Membru din: 26 Apr 2010, 21:12

Re: SONDAJ LA SCARA "VIRTUALA"

Mesajde Daniel pe 29 Sep 2010, 19:10

Pentru ca cei care sunt interesati de acest subiect au decis in majoritate (prin vot) ca cel mai important om in materie de simulatoare este Creatorul de modele 3D, atunci am sa va respect opinia si conform acestui sondaj, la care au participat membrii forumului nostru, vom declara oficial Number One pe toti creatorii de modele pentru simulatoare. Aceasta este un "calificativ" acordat de catre membrii forumului nostru interesati de simulatoare. :dance:
Avatar utilizator
Daniel


Mesaje: 9782
Membru din: 28 Oct 2009, 21:05
Localitate: Bucuresti
Avertismente: 1


ÃŽnapoi la ALTE SIMULATOARE / OTHER SIMULATORS

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori

Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Style by Webdesign www, książki księgarnia internetowa podręczniki