Regulament P.S. Contest MSTS!

Regulament P.S. Contest MSTS!

Mesajde Daniel pe 10 Mar 2011, 15:20

REGULI, TERMENI SI CONDITII:

Concursul se desfasoara lunar.

Conditii de participare:

In cadrul acestui concurs pot paticipa si vota oricare dintre membrii forumului nostru. Nu exista limite de mesaje sau de alt gen. :dance:

Printurile vor fi uploadate de catre voi pe forum in limita dimensiuniii de 1024 x 768 pixeli. Cele care depasesc aceasta limita sau nu sunt uploadate pe Railnet.ro* sunt excluse din concurs! De asemenea este obligatoriu ca pe printuri sa adaugati un watermark cu numele vostru (alte watermarkuri nu sunt permise - incalcarea acestei prevederi duce la iesirea din concurs!) si sa-i dati un titlu.

Din punct de vedere al rutelor, obiectelor si materialului rulant ce apar in printuri, NU EXISTA RESTRICTII! Puteti trimite printuri cu absolut orice model (inclusiv in stadiu de proiect, nepublicat, etc).

Desfasurare:

- Inscrierea in concurs se va face odata cu deschiderea unui topic in care veti urca pe forum printurile participante. Perioada alocata inscrierii va fi de 5 zile din momentul publicarii topicului. La terminarea perioadei, topicul respectiv se va inchide si se va deschide un altul ce va contine un sondaj prin intermediul caruia veti desemna castigatorul editiei.

- Concursul are un singur castigator, ce va decide tema editiei urmatoare.

- La final de an se va desfasura COMPETITIA FINALA ce va fi premiata. Practic se va desemna cel mai bun print al anului.

- Topicul destinat votarii va avea alocat tot 5 zile.

- Votarea va fi realizata prin intermediul unui sondaj inc adrul subiectului unde ati incarcat imaginile participante.

Succes! :dance:

*Este obligatoriu uploadul pe forumul nostru din cauza disparitiilor frecvente de imagini de pe hosturile gen Photobucket. Multumim pentru intelegere.
Avatar utilizator
Daniel


Mesaje: 9782
Membru din: 28 Oct 2009, 21:05
Localitate: Bucuresti
Avertismente: 1

Înapoi la ARHIVA CONCURS PRINT SCREEN MSTS & TRAINZ

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator

Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Style by Webdesign www, książki księgarnia internetowa podręczniki