Pagina 1 din 1

Salutare

MesajScris: 08 Ian 2017, 10:28
de atomicutzu
Salutare ,
Sunt Catalin , am absolvit scoala de impiegati de miscare in cadrul CENAFER Bucuresti , n-am gasit post , am activat timp de 1 an ca sef de tren in cadrul SERVTRANS , apoi 4 ani Dispecer M + T la dispeceratul aceleiasi companii.
Din 2014 sunt Dispecer CPDT(comanda personalului de tren) in cadrul GFR.

Re: Salutare

MesajScris: 08 Ian 2017, 10:35
de Daniel
Bine ai venit! Inteleg ca e greu sa faci o scoala de IDM cu o programa si asa suprasaturata, si mai apoi sa ajungi sa faci alte chestii. Cam asa stau uneori lucrurile in Romania. Pacat... Daca doresti, si putem avea o discutie in privat, vei fi trecut in categoria feroviarilor si mi-ar placea sa devii mai activ pe forum, pentru ca subiecte de interes si pentru tine sunt in mod sigur. ;)

In alta ordine de idei profit de ocazie pentru a anunta ca momentan sunt ceva probleme cu radioreceptia pe Brasov, dar in scurt timp se vor remedia.

Re: Salutare

MesajScris: 08 Ian 2017, 20:30
de Trifu22
Bine ai venit pe la noi!
Ai intrat la fix, incercam sa cladim o comunitate a pasionatilor, care sa invete de la meseriasi, Pasionatii sunt iaca a venit si meseriasu'
In ceea ce priveste radioreceptorul functioneaza si pe Brasov. Din pacate in momentul respeciv nu eram disponibil sa intervin pe serverul de pe Raspberry Pi 3 (Folosim Raspbian, o versiune a Linux Debian)