Ei bine, daca vara aceasta au fost la moda bobicele, sa vin si eu cu una suprinsa pe Magistrala 900 la inceput de Septembrie... Este vorba de masina 43-0151-1 aflata in proprietatea GFR, ce grabea tare cu un transport de ciment.
Foto: Daniel
Foto: Daniel
Sper ca nu am intrat prea mult in categoria "poze cu locomotive prin iarba" cum spunea Jorj, dar acestea au fost conditiile la fata locului.
Excelente imaginile cu 040-EC-110.Tin minte ca am vazut-o daca nu ma insel, prin 2002 sau 2003 si arata excelent, o adevarata bijuterie. Pana nu demult, am avut impresia ca a fost retrasa, insa am descoperit niste poze pe internet care confirmau ca ea inca circula.
Astazi am placerea de a o revedea prin intermediul acestor imagini postate de dumneavoastra si sincer ma bucur enorm ca mai circula, chiar si in forma aceasta decat deloc.
Ei bine, un marfar trece prin Gara Chitila (Kitila) si asteapta foaia de parcurs in toiul noptii. Garnitura de Zaes-uri este tractata de masina 43-0065-3 a Servtrans.
Eu nu sunt pe deplin multumit de calitatea acestor poze, dar multumesc pentru aprecieri. Ideea e ca am prins o masina mai rar de vazut in zona noastra pe timpul zilei.