Un automotor superb!!! Cred ca este o piesa de mare valoare din toate punctele de vedere si efectiv cel mai frumos din toate motoarele CFR-ului! Felicitari Zofei pentru imagini!
Stiu ca am calatorit si eu cu asa ceva, si nu e foarte placut. Am ramas cu amintirea ca sunt mai incomode ca Desirourile (am fost de la Sibiu la Ocna Sibiului cu un automotor de acest tip).
Prostului nu-i lipseste mintea, ci doar instructiunile de utilizare.
Iata ca pe la aceasta clasa la noi pe forum se cam pusese praful. Va prezint doua automotoare de acest tip: 78-0754-8 si 78-0771-2 ale Depoului Pitesti. Le-am suprins recent in statia Pitesti, cuplate, formand perechea trenului Regio 9472 sosite dinspre Slatina. AM sa las imaginile sa vorbeasca de la sine. Cred ca prea multe comentarii in privinta acestor piese de rezistenta ale CFR-ului nu prea sunt de adaugat. Asadar, doua automotoare Malaxa din Clasa 78:
Trenul Regio 9472 soseste la linia 3 Pitesti de la Slatina / Foto: Daniel
Automotorul 78-0754-8 al depoului Pitesti / Foto: Daniel
Al doilea este automotorul 78-0771-2 al aceluiasi depou (vedere catre postul 1) / Foto: Daniel
Postul 1 al aceluiasi automotor / Foto: Daniel
Postul 2 al lui 78-0754-8 / Foto: Daniel
Detaliu suspensie si capac de osie inscriptionat Malaxa (sub postul 2 al lui 754) / Foto: Daniel
Detaliu capac de osie original sub postul 1 al aceluiasi motor / Foto: Daniel
Trenul format din cele doua automotoare se pregateste de remizare / Foto: Daniel
Pleaca de la linia 3 Pitesti catre capatul dinspre Curtea de Arges / Foto: Daniel
La aproximativ 40 de minute, regasim cele doua automotoare tractate de masina 82-0220-2 in drum spre Depoul Pitesti. Convoiul trece prin dreptul peronului liniei 1 Pitesti:
Cele doua automotoare trec remorcate de masina 82-0220-2 catre Depoul Pitesti la linia 1 a statiei / Foto: Daniel
Postul 2 al lui 771 / Foto: Daniel
Automotorul 78-0771-2 / Foto: Daniel
Detaliu usa si ferestre ale aceluiasi automotor / Foto: Daniel
Al doilea este 78-0754-8 / Foto: Daniel
754 vazut catre postul 1 / Foto: Daniel
Convoiul se deplaseaza incet catre depou / Foto: Daniel
O scurta oprire la peronul liniei 1 Pitesti / Foto: Daniel
O ultima imagine cu acest convoi inainte de a remiza / Foto: Daniel
Mie unul aceste automotoare imi plac enorm. E drept ca situatia CFR-ului a devenit una din ce in ce mai nenorocita in ultimii ani. Pacat. INsa, cu atat mai mult, aceste masinarii fabricate cu mai bine de 70 de ani in urma, au rezistat probei timpului. Si cred ca vor mai rezista mult de acum incolo, doar sa fie ingrijite.